EcoMedicineCare:

Din løsning for miljøvenlige brugeroplevelser

EcoMedicineCare er en revolutionerende toiletpose, der opsamler medicinske rester og forhindrer, at medicinske rester trænger ind i vandmiljøet, til skade for dyrelivet og planter.

Hver dag behandles patienter verden over for en lang række sygdomme, der kræver brug af medicin. Medicin redder liv.

Men når medicin skylles ud i toilettet, kan det medføre udfordringer. Hvorfor? Fordi den tilbageværende toksicitet i medicinen kan skade vores vandmiljø, dyreliv og planter.

 

Hvad er EcoMedicineCare?

EcoMedicineCare beskytter miljøet ved at forhindre at visse kemikalier ender i spildevandet. Dette revolutionerende nye produkt forhindrer, at kropsaffald fra patienter, der gennemgår medicinsk behandling, skylles ud i naturen.

EcoMedicineCare er udviklet med miljøet og patienten i centrum. Nem at bruge for borgeren, og sparer miljøet fra at blive introduceret for skadelige kemikalier, der ikke kan fjernes. 


COWI rapport viser samfundsmæssig gevinst ved anvendelse af toiletpose til opsamling af afføring og urin

En ny rapport udarbejdet af COWI/DHI konkluderer, at der er samfundsmæssig gevinst ved at anvende toiletposer til opsamling af afføring og urin der er kontamineret med medicinrester. Konklusionen er resultatet af en Cost-Benefit analyse udarbejdet af COWI/DHI i samarbejde med Region Hovedstaden, der har evalueret hvorvidt opsamling af medicinrester kan betale sig.

Læs mere – eller download rapporten – Her

 


Hygiejnisk og nem at bruge

Se hvor nem EcoMedicineCare er at bruge

EcoMedicineCare blev udviklet af Region Hovedstadens apotek i København. Løsningen er patentsøgt i selskab med Technology Transfer Office fra Københavns Universitet.


Kontakt os for mere information om AbHoCa eller andre af ABENA’s miljøvenlige løsninger.


keyboard_arrow_up
Loading...