Fikseringsunderbukser

En god fikseringstrusse eller fikseringsunderbuks, sikrer at bind og bleer sidder som de skal. Det giver øget sikkerhed og komfort. En fikseringstrusse ligner helt almindeligt undertøj.


 

Lev aktivt med inkontinens

Så mange mennesker døjer med ufrivillig vandladning i hverdagen. Inkontinens, som det også er kaldet, behøver ikke være generende i din aktive hverdag. Derfor har Abena udviklet en fikseringstrusee/underbuks til både mænd og kvinder som


 

Quote her af en slags?

 

Fikseringstrusser til kvinder

facts

Stats

Bla bla bla

 

Product gallery women here

 

Fikseringsunderbukser til mænd

  • Facts
  • Stats
  • Bla bla bla

 

Product gallery men

 

Vælg det rigtige produkt

Det vigtigt at fikseringstrussen/underbuksen passer i størrelsen. Du skal måle dit hoftemål sådan at du kan vælge en fikseringsbuks i korrekt størrelse. Mål omfanget på hoftens bredeste sted.

Hvordan bruger man Fikseringsundertøj?

Der findes flere kvaliteter og et bredt udvalg af størrelser helt op til 6XL. Der findes også specielle fikseringsunderbukser til mænd med gylp. Abena tilbyder et stort sortiment af fikseringsbukser i forskellige kvaliteter og størrelser fra XS–6XL.

Fikseringsbukser gør det muligt at opnå den optimale effekt af en åben ble, idet de har en stor skridtbredde, som kan fastholde den korrekte skålform og dermed sikre produktets funktionalitet.

Vi anbefaler, at der bruges fikseringstrusser til Abri-San nr. 4-11, afføringsbleen Abri-San Special og til herreprodukterne.

Hvorfor vælge Abena?

Abena fikseringsunderbukser/trusser er bløde mod huden og tåler op til 100 ganges vask. Vores produkter er lavet af øko tex textil og tilbyder optimal fiksering af bind eller ble samt fantastisk konfort og pasform. Abena har speciel viden indenfor inkontinens produkter, vi bestræber os på at lave de bedte produkter til vores kunder og hjælpe med at gøre jeres hverdag mere komfortabelt.

Why Abena.. Reason 1

Why Abena..... Reason 2

Why Abena ... Reason 3

Why Abena.. reason 4


Har du brug for yderligere information?

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt kundeservice

+45 74 31 19 90

Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 15.30

Send en e-mail

Ønsker du, at kontakte os via e-mail kan du skrive direkte til vores kundeservice via nedenstående knap.

 

Send os en mail


Visdste du, at Abena også har andre inkontinens produkter?

Hvis du lider af ufrivillgi vandladning er du måske også interesseret i at se Abena's andre inkontinens produkter. Du kan finde vores store udvalg af inkontinensprodukter, som rangerer fra Sengetøj og Underlag, Plejeprodukter til Handsker.

Fikseringsunderbukser  Sengeunderlag  Hudpleje  Handsker  Hygiejnebind og Indlæg

 

keyboard_arrow_up
Loading...