Handsker til alle formål

Abenas mangeårige erfaring inden for handsker er din hjælp til det korrekte valg af handsker til netop dit formål. Det absolut vigtigste parameter ved valget af engangshandske er det tiltænkte anvendelsesområde og det heraf følgende behov for beskyttelse mod forskellige risici. Abena har i samarbejde med førende producenter udviklet handsker, der modsvarer markedets krav, og samtidig sikrer at brugeren ikke behøver at gå på kompromis med beskyttelse, komfort og pris.


Engangshandsker

Det er altid godt at have handsker ved hånden hvad enten man er hjemme eller ude. Handsker anvendes når man ønsker at skærme hænderne for urene ting og/eller væsker eller cremer man af forskellige årsager ikke ønsker at få på hænderne.

Alle handsker er fri for ftalater og PVC.


Latex

Engangshandske i god kvalitet. Er meget elastiske og har en god pasform og god gennemfølingsevne. Yder stor sikkerhed mod brud. Fremstillet af ren naturgummi og har et lavt indhold af latexproteiner. 

Se mere

Husholdningshandske til groft arbejde. Beskytter mod olie, lette rengøringsmidler, snavs mv.

Godkendt til håndtering af alle slags fødevarer. Teksturet på fingrene og i håndfladen

Nitril

Handsker af 100% Nitril er fri for allergifremkaldende latexprotein, som enkelte kan udvise allergiske reaktioner overfor. Handskerne er elastiske, men bliver ekstra bløde og tilpasser sig håndens form under brug. Kan bruges som husholdningshandske til groft arbejde. Beskytter mod olie, rengøringsmidler, vand, rensemidler, snavs mm.

Nitril yder god beskyttelse mod kemikalier.

Accelerator fri nitril

Engangshandske i kraftig kvalitet. Egnet til allergikere overfor gummikemikalier og Latex. Er elastiske, men bliver ekstra bløde og tilpasser sig håndens form under brug. Modstandsdygtig over for fede cremer. Glat overflade som sikrer lav friktion mod huden. 

Kan bruges til plejeopgaver, opgaver hvor man er i kontakt med blod og andre kropsvæsker, håndtering af medicin, cytostatika og hormoncremer. 


Hvad skal du bruge handsker til?

Det er vigtigt at engangshandsker anvendes korrekt, dvs. at de er hele, rene, tørre indeni og ikke benyttes i længere tid end absolut nødvendigt. Bær derfor ikke ringe eller armbåndsure under arbejdet med engangshandsker på, og tør hænderne godt efter evt. håndvask inden handskerne tages på.


Rengøring

Hår

Madlavning

Sterile handsker

Skift altid handsker ved mistanke om defekt i handsken, mellem hver patient og mellem hver procedurer.

Øvrige

 

Vælg den rigtige handske

Forskellige produkter passer til forskellige behov. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os 

 

Kontakt kundeservice

+45 74 31 19 90

Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 15.30

Send en e-mail

Ønsker du, at kontakte os via e-mail kan du skrive direkte til vores kundeservice via nedenstående knap.

 

Send os en mail

keyboard_arrow_up
Loading...