Hygiejnebind og Indlæg

Når du vælger Abena-produkter til personlig pleje, er du sikker på at få produkter af høj kvalitet og uden overflødig kemi. Produkterne er Astma- og allergimærket og indeholder hverken farve, parfume eller stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Alle produkter er 100% fri for parabener og produceret med få udvalgte ingredienser, så risikoen for allergiske reaktioner minimeres.

 


 

Der findes mange forskellige produkter, og det kan være ret svært at finde rundt i de forskellige udtryk. Og hvilket produkt skal man bruge hvornår?

Svaret er, at, det kommer helt an på din alder, din blødningsmængde, anledningen og hvor du er i din cyklus. Nedenfor kan du finde en guide du kan bruge når du skal vælge hygiejneprodukter.

 

  

 

Hos Abena arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, når vi udvikler produkter, så vi til enhver tid kan sikre de bedst mulige produkter på hylderne.

Alle de produkter, der har kriterier for miljømærkning, er desuden Svanemærket.

Det garanterer, at produkterne opfylder de absolut højeste miljøkrav, tager hensyn til sundheden og har en høj kvalitet.


 

 

Product gallery here

 

 


Fandt du hvad du ledte efter?

Husk, at Abena speciliserer sig indenfor inkontinensprodukter.

Skulle du have problemer med ufrivillig vandladning, men ikke helt ved hvad det betyder, så kig her får mere information.

Abena står altid til rådighed for dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål.


keyboard_arrow_up
Loading...