Hvad er din bæredygtighedsprofil?


Vi ønsker at invitere dig til at træffe bæredygtige valg med udgangspunkt i dine behov og præferencer.
Gennem faglig sparring finder vi sammen din personlige, bæredygtige profil og kan herefter guide dig til en mere bæredygtig fremtid sammen med ABENA.


Book et møde

Hvad er din bæredygtighedsprofil?


Vi ønsker at invitere dig til at træffe bæredygtige valg med udgangspunkt i dine behov og præferencer. Gennem faglig sparring finder vi sammen din personlige, bæredygtige profil og kan herefter guide dig til en mere bæredygtig fremtid sammen med ABENA.
 

Book et møde

Start din bæredygtige rejse med ABENA

Med et større og større fokus på jordens begrænsede ressourcer og et ønske om at minimere udledningen af CO2 har det aldrig været mere aktuelt og relevant at tænke bæredygtigt.

Men hvor skal du starte din bæredygtige rejse?

Når samtalen om bæredygtighed indledes, oplever mange, at begrebet fortolkes vidt forskelligt fra person til person og dækker over langt flere emner, end man umiddelbart forestiller sig. 


Vi hjælper dig til at tænke bæredygtigt

Vi har udviklet et dialogværktøj, som kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om din bæredygtighedsprofil. Dialogværktøjet giver dig samtidig vinkler til, hvordan du fremadrettet bliver bedre til at sætte ord på din ønskede bæredygtighedsprofil i forbindelse med indkøb. 

Sammen med dig finder vi de rigtige løsninger, der passer til dine behov. Vi hjælper dig med at finde din unikke vinkel og opsætte konkrete mål for, hvordan du og din virksomhed kan blive mere bæredygtig i fremtiden, når du samarbejder med ABENA. 

Et møde med ABENAs konsulenter tager cirka 2-3 timer. Efterfølgende kan ABENAs produktspecialister rådgive og vejlede dig inden for relevante produktområder med et positivt og bæredygtigt forandringspotentiale.


"Det har været en uvurderlig hjælp for os"

"Selve processen blev faciliteret af en ekstern person, som kunne udfordre os på vores mange forskellige holdninger og opfattelser af bæredygtighed. Det har gjort, at vi fik en diskussion og en fælles forståelse af, hvad vi forstår ved bæredygtighed." 

- Elin Nielsen-Gerth, Direktør ved Privathospitalet Kollund

Læs hele interviewet her


Individuel vejledning

Hos ABENA har vi et mål om at være din foretrukne samarbejdspartner. Vi har konsulenter i alle regioner, som altid står klar med individuel rådgivning og sparring.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til bæredygtighed eller ønsker et møde med en af vores konsulenter.

Kontakt os

 

Book et møde 

Ønsker du en bæredygtig fremtid for din virksomhed?
Book et gratis og uforpligtende opstartsmøde med én af vores konsulenter og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Book møde

keyboard_arrow_up
Loading...