Certificeringer

Abena har i en lang årrække arbejdet målrettet med certificering på flere områder, som har resulteret i, at vi i dag har adskillige certifikater inden for socialt og miljømæssigt ansvar.

En meget stor del af vores produkter og produktionsfaciliteter er certificerede eller mærket gennem en lang række anerkendte mærkningsordninger. Mærkningsordningerne hjælper både forbrugere og virksomheder med at vurdere, om produkter fremstilles, bruges og afskaffes på en ansvarlig måde.

Hos Abena har vi en stolt tradition for at tage ansvar for miljø- og samfundsmæssige aspekter igennem hele forsyningskæden.

Vi står inde for den måde, hvorpå vi fremstiller produkter og driver forretning - både over for kunder, leverandører, samarbejdspartnere, medarbejdere og omverdenen. Som organisation er det nemlig vigtigt for os, at vores kunder ved, hvordan vores produkter anvendes og fremstilles, ligesom vi konstant bestræber os på at reducere væsentlige miljøpåvirkninger.

 


Produkter

Abena står inde for den måde, hvorpå vi fremstiller produkter og driver forretning - både over for kunder, leverandører, samarbejdspartnere, medarbejdere og omverdenen. 

 


Miljø

I kraft af vores fokus på miljøvenlighed og bæredygtig handel samarbejder vi med en lang række miljømærkningsorganisationer om synlighed af vores produkters miljøpåvirkning.

 


Organisation

Som organisation er det vigtigt for Abena, at vores kunder ved, hvordan produkterne anvendes og fremstilles. Vi stiller derfor udførlig dokumentation om de enkelte produkter til rådighed og samtidig tilbyder vi kompetent vejledning.

 


 

Bemærk, at mærkerne på listen kun relaterer til de individuelle produkter, de optræder på.

De respektive mærker og licensnumre er vist på selve produkterne på henholdsvis webshops, kataloger og emballage.

 

Yderligere information

Du er altid velkommen til at kontakte Abenas kundeservice på telefon 7431 1818, hvis du har brug for mere detaljeret information eller dokumentation for certificeringerne.

Kontakt os

keyboard_arrow_up
Loading...