Miljø

 

Når vi tænker forretning, tænker vi også miljø. For at bevare miljøet for fremtidige generationers skyld er det vigtigt at gå forrest i kampen for naturen. Det gør vi hos Abena.

 


Abena og Miljøet

Hos Abena tager vi klimadebatten alvorligt. Derfor gør vi det nemt for vores kunder selv at skåne miljøet og samtidig styrke deres grønne profil ved at købe miljøvenlige alternativer. Det gør vi bl.a. i kraft af vores omfattende sortiment af miljø- og klimavenlige produkter samt gennem det Grønne  Abena Indeks, der gør det enkelt og overskueligt at vælge grønt. 

For at sikre at alle vores miljømærkede produkter altid lever op til både miljø- og kvalitetskrav, er såvel vores leverandører som egne produktionsfaciliteter underlagt streng kontrol. Denne varetages af både interne og eksterne instanser, der garanterer for produkternes høje kvalitetsniveau.

 

 

 

Bemærk, at mærkerne på listen kun relaterer til de individuelle produkter, de optræder på. De respektive mærker og licensnumre er vist på selve produkterne på henholdsvis webshops, kataloger og emballage.

 


 

Vi er bevidste om, at alle kommercielle aktiviteter har en påvirkning på miljøet og derfor tager vi altid de nødvendige forholdsregler, for at reducere denne påvirkning mest muligt.

En meget stor del af vores produkter og produktionsfaciliteter er certificerede eller mærket gennem en lang række anerkendte mærkningsordninger. Mærkningsordningerne hjælper både forbrugere og virksomheder med at vurdere, om produkter fremstilles, bruges og afskaffes på en ansvarlig måde. Vi er bl.a. FSC® certificeret. FSC® er en international miljømærkningsorganisation, der beskæftiger sig med træfiberbaserede produkter. FSC-certificerede produkter fremstilles af råvarer fra beskyttede og bæredygtige skove, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Mærkets sporbared og integritet opretholdes gennem omfattende kontrolforanstaltninger.

Abena er certificeret efter miljøledelsesstandarden ISO 14001 og kvalitetsstyringssystemet ISO 9001, vi er partnere i FN’s Global Compact-initiativ, og vi samarbejder med en lang række organisationer bag mærkningsordninger som f.eks. Svanemærket, EU-blomsten, FSC, Den Blå Engel, Øko-Tex og mange flere.

 

Svanemærket produktion er transparent produktion

Det kræver mange aktive valg og fravalg samt systematisk arbejde at opnå den svanemærkede kvalitet. Svanemærket sætter et meget højt ambitionsniveau for transparens til råvareleverandører og produktionsprocessen.Lær mere om Abenas rejse med svanemærket produktion gennem mere end 20 år.

Certificeringer

Abena opererer på adskillige markeder, hvor dokumentation, certificeringer og standardiserede procedurer har meget høj prioritet. Derfor har vi i en lang årrække arbejdet målrettet med certificering på flere områder.

Læs mere her

keyboard_arrow_up
Loading...