FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling består af 17 konkrete mål og 169 delmål. De er en opfordring til alle lande – fattige, rige og mellemindkomst – om at handle og fremme velstand, samtidig med at man beskytter planeten. De anerkender, at afskaffelse af fattigdom skal gå hånd i hånd med strategier, der skaber økonomisk vækst og opfylder en række sociale behov, herunder uddannelse, sundhed, social beskyttelse og jobmuligheder, samtidig med at de tackler klimaforandringer og miljøbeskyttelse.

Hvad er bæredygtig udvikling?

Ifølge FN kan bæredygtig udvikling defineres som udvikling, der opfylder nutidens behov uden at gå på kompromis med fremtidige generationers evne til at opfylde deres egne behov. Desuden kræver bæredygtig udvikling en samlet indsats for at skabe en inkluderende, bæredygtig og holdbar fremtid for mennesker og for planeten.

ABENA og FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

Hos ABENA er bæredygtighed en del af vores DNA. Vi stræber efter at sikre, at alle vores aktiviteter udføres med fokus på bæredygtighed, og vi har forpligtet os til fire af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling for at skabe en positiv forandring for naturen og samfundet frem mod 2030.

Læs mere om vores arbejde med FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om FN's arbejde med verdensmålene for bæredygtig udvikling, og hvordan man kan nå dem inden 2030? Klik her.

Læs mere om bæredygtighed hos ABENA

Vil du vide mere om vores arbejde med FN's verdensmål for bæredygtig udvikling?

Vil du vide mere om vores arbejde med bæredygtighed?

keyboard_arrow_up
Loading...