Indkøberens bedste råd
- cleaning

Når der skal vælges løsninger til din virksomhed, er der mange faktorer at overveje i sit indkøb - men hvordan vælger du så den rette løsning til dit behov? Der kan være mange svar på dette, alt efter hvad der er vigtigt for dig. Vores Global Category Manager inden for Cleaning, Søren Masotti, giver i videoen herunder et par anbefalinger til, hvad du med fordel kan overveje, når du skal købe produkter til rengøring.


Puri-Line - din vej til Svanemærket rengøring

Puri-Line er ABENAs helt egen serie af svanemærkede rengøringsmidler, mopper og klude. Hele Puri-Line serien er skabt til dig, som ønsker en grønnere og mere miljøbevidst rengøring uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Derfor forhandles udvalgte Puri-Line rengøringsmidler også i emballage bestående af mindst 95 % genbrugsplast.

Læs mere om Puri-Line


Hvorfor vælge Svanemærket?

Svanemærket har siden 1989 guidet den nordiske forbruger i at vælge miljøstærke løsninger. At blive Svanemærket stiller en række skrappe krav til alle faser af et produkts levetid - lige fra produkt til brug og bortskaffelse. Både råvarer og færdigvareproduktion kontrolleres af en uafhængig tredjepartskontrol. Vælger du et Svanemærket produkt, er du hermed sikker på, at der er blandt de miljømæssigt bedste i sin kategori. 

Læs mere om Svanemærket

keyboard_arrow_up
Loading...