Julen 2022

Julen er en oplagt mulighed til at invitere naturen og hyggen indenfor.

I ABENAs julekatalog for 2022 kan du blive inspireret til smuk juleudsmykning med produkter og naturens egne elementer i en skøn forening. 

Se julekataloget her

Skab årets julestemning der går i tråd med naturen

Julen er en stemning, der ikke klart og definitivt kan sættes ord på. Den dufter, smager og syner forskelligt for os hver især – men fælles for den er, at den giver os stemningen af tradition, hygge og nærvær. Mange af os forbinder julestemning med naturens smukke grangrene, kviste, kogler og stedsegrønt. Bringer vi naturen med os inden døre, kan vi skabe en oplevelse, der giver os den helt særlige stemning, som vi glæder os til at genopleve – år efter år. I år har vi i ABENA udvalgt vores sortiment ud fra et fokus på, hvad der kan anvendes i samspil med det, du kan se i de danske skove og bevoksninger.

Gå på opdagelse i dette års julesortiment og lad dig inspirere til din juleudsmykning anno 2022. Via vores webshop har du mulighed for at få et samlet overblik over dette års juleprodukter. Find sortimentet på AbenaOnline. God fornøjelse og rigtig glædelig jul.Få individuel vejledning om det, du har behov for

Har du brug for sparring, så du er sikker på at vælge de helt rigtige juleløsninger? Så tøv ikke med at kontakte os!
Vores konsulenter og kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med det, du har behov for - ligegyldigt om det drejer sig om produktrelaterede spørgsmål, eller om du ønsker inputs til indkøbsmængde og produktsammensætninger. 

Her ser du vores konsulentteam, der hver dag arbejder for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger.

keyboard_arrow_up
Loading...