Personlige værnemidler

Pas på dine medarbejdere og din fødevareproduktion 

Undgå usunde påvirkninger og klæd dine medarbejdere sikker på fra top til tå med personlige værnemidler (Personal Protection Equipment - PPE). I Abenas sortiment finder du værnemidler inden for alle arbejdsområder - og vi vægter ikke kun sikkerhed, men i høj grad også komfort og pasform. Nedenfor finder du vigtige værnemidler, som kan være med til at understøtte et langt, sikkert og sundt arbejdsliv.

Vi har beskyttelse fra top til tå 

Tekst med fokus på:
- Nemt at handle med Abena - one-stop-shop - køb alt et sted. 
- Beskyttelse til alt fra hørelse, hoved, syn, hænder, krop og fødder. 
- Vi har også et særligt Visiter Kit - køb alle personlige værnemidler til dine kunde- og gæstebesøg i din produktion - det er nemt og sikkert. 

Se sortiment

 

Åndedrætsværn

Høre- og hovedværn

Øjenværn

Fodtøj

Beklædning

Handsker

Måtter

Førstehjælp


Vi tager dine medarbejderes sikkerhed alvorligt

I situationer, hvor brugen af personlige værnemidler påkræves, er det vigtigt at tage behovet for sikkerhed alvorligt. Det gør vi. Derfor forhandler vi kun kvalitetstærke produkter, som overholder krav til standarder og mærkninger. Nedenfor finder du en oversigt over, hvilke krav der generelt stiles til personlige værnemidler. Under hver produktkategori kan du læse merespecifikt om hvilke standarder og mærkninger, du bør kigge efter.    

Tekst om CE-mærkning på personlige værnemidler generelt / nogle generelle ting, man skal være opmærksom på ift. sikkerhedskrav, når man køber personlige værnemidler:

Styrk sikkerheden med detekterbare produkter

I vores sortiment finder du også detekterbare produkter inden for personlige værnemidler, som er med til at højne sikkerheden i din fødevareproduktion. 

Kontakt os - vi står klar til at hjælpe

For at skabe en god og sikker arbejdsplads og samtidig overholde lovgivningen i forhold til sikkerhed er det vigtigt at vælge de rette personlige værkemidler.

Har du brug for vejledning og sparring, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde det helt rette produktvalg, som samtidig også overholder Arbejdstilsynets krav. 

Kontakt vores Kundeservice på tlf: xx eller mail
eller
kontakt din lokale fødevareindustri-konsulent direkte - du finder kontaktinformation herunder

keyboard_arrow_up
Loading...