Beklædning

Klæd dine medarbejdere godt på til enhver udfordring

I fødevareindustrien er det vigtigt at have fokus på medarbejdernes beklædning, både i forhold til sikkerhed og hygiejne. Vi forsyner din produktion med alt, hvad du har brug for til din fødevareproduktion, herunder:

  • Ærmemanchetter
  • Forklæder
  • Regntøj
  • Termotøj
  • Overtrækssko
  • Besøgstøj
  • Beskyttelsesdragter
  • Engangs- og flergangsdragter
  • Alt indenfor arbejdstøj 

Har du brug for hårnet og skægcovers, klarer vi også det – naturligvis også i detekterbare udgaver og i flere farver.

Find kvalitetstærke brands i vores sortiment
Vores produkter er af høj kvalitet og overholder fastlagte standarder og krav. Læs mere om, hvilke krav der sættes til beskyttelsesdragter
Derudover forhandler vi en række af forskellige brands, blandt andet Mascot, der er kendt for arbejdstøj af høj kvalitet. 

Se hele sortimentet her


Krav til beskyttelsesdragter - CE mærkning

Beskyttelsesdragter har en typeinddeling, der indikerer, hvilken grad af beskyttelse dragten har. Inddelingen går fra type 1-6.
Type 1 giver den højeste beskyttelse. Beskyttelsesdragter skal alle være produceret iht. kategori III for at kunne betegnes som beskyttelsesdragt. Dvs. at der er visse
grundkrav til designet af dragten, der skal overholdes. Er en dragt vedlagt en udførlig brugsanvisning iht. reglerne, men er uden typemærkning, kan den kun anvendes som beskyttelse mod almindeligt snavs.

Gå efter følgende piktogrammer, når du skal undersøge mærkningen af beskyttelsesbeklædning:

Type 1
Gastætte dragter: Dragter, der i sig selv er helt tætte, EN 943.

 

Type 2
Begrænset gas tæt. Dragter, der ved indvendigt overtryk forhindrer støv, væsker og dampe i at trænge ind, EN 943.

Type 3 og 3B
Væsketætte dragter: Dragterne er godkendt til at kunne modstå væsker under tryk fx fra slanger og mundstykker. Dragterne skal have svejsede sømme. Der skal foretages gennemtrængningstest iht. EN 369 for at skaffe viden om beskyttelse i forhold til de enkelte kemikalier, EN 14605. Type 3B beskytter mod biologisk forurenede partikler, EN 14126.

Type 4 og 4B
Spraytætte dragter: Dragterne er godkendt til, at der kan ske mætning af væske, der kan fortætte sig på dragten. Dragterne skal have svejsede sømme. Der skal foretages gennemtrængningstest iht. EN 369 for at skaffe viden om beskyttelse i forhold til de enkelte kemikalier, EN 14605. Type 4B beskytter mod biologisk forurenede partikler, EN 14126.

Type 5 og 5B
Beskytter mod farligt støv og partikler, EN 13982. Type 5B beskytter mod biologisk forurenede partikler, EN 14126.

Type 6 og 6B
Begrænset stænktæthed. Beskytter hvis der ikke er risiko for direkte væskesprøjt på dragten, EN 13034. Type 6B beskytter mod biologisk forurenede partikler, EN 14126.

Kategori III
Beskrivelse af design for beskyttelsesdragter, der er beregnet til at beskytte mod alvorlige eller fatale risici. Dragterne skal typegodkendes.

EN 1073-2
Beskytter mod radioaktiv partikelforurening iht. EN 1073-2 (ikke mod radioaktiv stråling).

EN 14126
Beskytter mod biologisk forurenede partikler, EN 14126.

EN 1149-5
Elektrostatisk beskyttelse iht. EN 1149-5 (med korrekt jordforbindelse)

keyboard_arrow_up
Loading...