Papir- og
dispenserløsninger

Papir- og dispenserløsninger til kontor og produktion

Papir er et vigtigt produkt i både kontor- og produktionsmiljøer. Vi vil være din totalleverandør af papir og kan levere alt i papir og papirløsninger. Vi forhandler løsninger i hvidt og blåt papir til både dit kontor og din produktion. Er du i tvivl om dine behov, så hjælper vores konsulenter dig gerne med at finde den rette og mest økonomiske løsning for din virksomhed.

Hos os finder du alt i papirløsninger
Vores sortiment byder på klassiske hvide produktløsninger til dit kontor samtidig med, at vi forhandler specialpapir til fødevareindustrien, hvor der er behov for aftørring, polering eller rengøring. Vælger du vores specialpapir, får du:

  • check Høj styrke
  • check Ensartet kvalitet 
  • check God sugeevne i forhold til både fedt og væsker. 

I mange tilfælde er værkstedsruller et prisbilligt alternativ, når det handler om papir til aftørring af hænder, lettere rengøring og opsugning af væsker. Både specialpapir og værkstedsruller findes i handy ruller til smarte dispensere, så papiret altid er lige ved hånden, når der er brug for det.

FIND DIN PAPIRLØSNING


Brug blåt, sporbart papir og styrk sikkerhed og hygiejne

I vores sortiment finder du blåt papir, der med sin sporbare effekt kan være med til at styrke både sikkerhed og hygiejne i din fødevareproduktion. Skulle dine medarbejdere tabe et stykke papir, gør den blå farve, at papiret let kan genfindes. Hermed minimerer du risikoen for, at sikkerhed og hygiejne påvirkes negativt. Vores blå papir fås både i ruller og ark, som gør vores sporbare papirløsninger anvendelige i en lang række sammenhænge. 

Se vores udvalg

keyboard_arrow_up
Loading...