Personlige værnemidler

Pas på dine medarbejdere og din fødevareproduktion 

Undgå usunde påvirkninger og klæd dine medarbejdere sikker på fra top til tå med personlige værnemidler (Personal Protection Equipment - PPE). I Abenas sortiment finder du værnemidler inden for alle arbejdsområder, hvor vi ikke blot vægter sikkerhed, men i høj grad også komfort og pasform, som kan være med til at understøtte et langt, sikkert og sundt arbejdsliv.

Vi beskytter dig og dine medarbejdere fra top til tå 
Handler du hos Abena, har du mulighed for at købe personlige værnemidler til hele kroppen og til alle situationer i din fødevareproduktion. I vores sortiment finder du beskyttelsesudstyr til både hørelse, hoved, syn, hænder, krop og fødder. Derudover forhandler vi også måtte- og førstehjælpsløsninger, som hjælper dig til at skabe et arbejdsmiljø med en høj sikkerhedsstandard. 

Hvad søger du?

Har du set?


Visitor Kit - din genvej til nemme kunde- og gæstebesøg

Kunde- og gæstebesøg i din virksomhed sætter krav til din beholdning af personlige værnemidler. Vælg et Visitor Kit og slip for besværet med at bestille de rigtige personlige værnemidler hjem. Med et Visitor Kit får du alt, du skal bruge i forbindelse med kunde- og gæstebesøg i din produktion - nemt og sikkert. 

Vi tager dine medarbejderes sikkerhed alvorligt

I situationer, hvor brugen af personlige værnemidler påkræves, er det vigtigt at tage behovet for sikkerhed alvorligt. Det gør vi. Derfor forhandler vi kun kvalitetstærke produkter, som overholder krav til standarder og mærkninger. Klik ind under hver produktkategori og læs mere om hvilke standarder og mærkninger, du bør kigge efter, når du vælger produkt.    

TIP: Styrk sikkerheden med detekterbare produkter
I vores sortiment finder du også detekterbare produkter inden for personlige værnemidler, som er med til at højne sikkerheden i din fødevareproduktion. 

Kontakt os - vi står klar til at hjælpe

For at skabe en god og sikker arbejdsplads og samtidig overholde lovgivningen i forhold til sikkerhed er det vigtigt at vælge de rette personlige værkemidler.

Har du brug for vejledning og sparring, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde det helt rette produktvalg, som samtidig også overholder Arbejdstilsynets krav. 

Kontakt vores Kundeservice på tlf: xx eller mail
eller
kontakt din lokale fødevareindustri-konsulent direkte - du finder kontaktinformation herunder

keyboard_arrow_up
Loading...