Førstehjælp 

Skab tryghed med gode førstehjælpsløsninger

Hvis uheldet er ude, skal førstehjælpen være på plads og let tilgængelig. Skab tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen med en skræddersyet førstehjælpsløsning med lige netop de produkter, der er brug for på din arbejdsplads.

Abena tilbyder førstehjælpsprodukter, der imødekommer alle arbejdssituationer og behov på kontor- og industriarbejdspladser. Hos os kan du få en komplet førstehjælpspakke med alt fra hjertestarter til plaster, øjenskyl, rengøring af sår, køling af brandsår og hvad der ellers er behov for.

Med Abenas førstehjælpsløsning får du:

  • check En løsning, der sikrer hurtig hjælp til både større og mindre uheld
  • check En komplet løsning samlet ét sted
  • check En løsning, der er overskuelig og nem at genopfylde
  • check En fleksibel løsning, der kan tilpasses ethvert behov.

DIN LØSNING ER FÅ KLIK VÆK

Udvalgte produkter

Sporbar og detekterbar plaster
Plaster er et nødvendigt onde at have have liggende i sin førstehjælpskasse.

I vores sortiment finder du både sporbart og detekterbart plaster, som gør det særligt anvendeligt i fødevareproduktioner, hvor sikkerhed- og hygiejnekravene er høje. 

Hjertestarter 
Skulle det værste ske, og en medarbejder falder om med hjertestop, er det ekstremt vigtigt at kunne reagere hurtigt og korrekt.

I vores sortiment finder du en hjertestarter af mærket Zoll AED, som har de nyeste teknologiske features. Hjertestarteren lever op til alle gældende vejledninger, standarder og lovgivninger, som findes på området. 

Førstehjælpsstation
Vær beredt med en førsthjælpsstation, der indeholder de basisprodukter, du oftest har behov for. 

Stationerne indeholder blandt andet øjenskyl, sårrens, kompressionsforbinding og lignende. Den samlede løsning kommer i en boks, som kan placeres der, hvor det giver bedst mening i din virksomhed. 

Brandslukning 
Opstår der brand, er det nødvendigt at handle hurtigt. Hos os finder du 112 brandslukkere, med eller uden holder.

Placér dem steder, dine medarbejdere kender til og kan komme til, så farlige situationer med ild kan undgås, hvis uheldet skulle være ude.

keyboard_arrow_up
Loading...