Måtter

Stå fast på sikkerhed og hygiejne med gode kvalitetsmåtter 

En måtte er ikke bare en måtte - en god kvalitetsmåtte med de rigtige egenskaber kan være en grundsten til at styrke både sikkerhed og hygiejne i din fødevareproduktion. I vores sortiment finder du måtter, som hver især kan anvendes til forskellige situationer i din fødevareproduktion. Er du i tvivl om dit behov og eventuelle krav, så tag fat i vores dygtige konsulentteam, så I sammen kan finde den løsning, der passer dig perfekt. 

3 gode grunde til at vælge en kvalitetsmåtte: 

  • check 85% af vand og snavs, som slæbes ind i en bygning, kommer udefra. Derfor kan behovet for rengøring reduceres med den rette indgangsmåtte. 
  • check Reducerer risikoen for skrid og snuble-ulykker, når du med en måtte skaber et rent og tørt gulv. 
  • check Et godt valg af måtte reducerer dine omkostninger til rengøring og vedligehold, da en god måtte beskytter gulvet mod slid og forlænger gulvets levetid. 

Tip - køb dine måtte og undgå dyre lejeafgifter 

Det er ofte set, at virksomheder lejer deres måtteløsninger for at slippe for besværet med rengøring. Men faktisk kræver rengøring af måtte ikke det store. Måtterne skal blot støvsuges, og kan lejlighedsvis spules. 

Hvad søger du?

Aflastnings- og sikkerhedsmåtter
Ergonomisk aflastningsmåtter, som mindsker træthed i både muskler og led. Minimerer yderligere risikoen for faldulykker. 

Antibakterielle måtter
Har indbygget uorganisk antimikrobielle egenskaber, som inhiberer væksten af bakterier såsom E-Coli og gule stafylokokker (Staphylococcus Aureus).

Klæbemåtter
Anvendes for maksimal fjernelse af fint støv og snavs og andet forurening fra sko og vognhjul, som ofte ikke opsamles af konventionelle måtter.

Vil du vide mere? 

Læs mere om vores udvalg af Kleen-Tex måtter i vores brochure 

GÅ TIL KLEEN-TEX BROCHURE

keyboard_arrow_up
Loading...