ABENA LÆGER

 

Ny udgave af ABENA LÆGER ude nu!
Læs avisen med relevante artikler og tilbud på produkter til din klinik.

 

Se avisen her


Tema | MDD bliver til MDR

Den 26. maj 2021 trådte MDR i kraft og erstattede hermed MDD (Direktivet for Medicinsk Udstyr). Formålet med MDR er at øge patientsikkerheden ved at stille skarpere krav til dokumentation, feedbackloops samt forbedret sporing af produkter. 

Selvom der sker ændringer i lovgivningen for medicinsk udstyr, forbliver din oplevelse med indkøb af produkter via ABENA den samme. Du kan fortsat handle de samme produkter, som du er vant til, men siden overgangsperioden til MDR begyndte i 2017, har vi arbejdet på, at alt medicinsk udstyr i vores sortiment lever op til de nye krav til gennemsigtighed og dokumentation. Det betyder, at vi er helt klar til at levere produkter, som opfylder alle MDR-krav, efter den nye lovgivning trådte i kraft d. 26. maj 2021.

Læs meget mere om MDR

Vidensdeling | MDR - FAQ

Ved du, hvad den nye MDR-forordning betyder for dig og din lægepraksis? Er du i tvivl, så hop over på vores FAQ, hvor vi har samlet en række af de oftest stillede spørgsmål, vi har fået fra vores lægefaglige kunder omkring MDR. 

Gå til FAQ
Nyhedsbrev - tilmeld dig i dag! 

Vil du være først i køen til at høre om produktnyheder eller se vores stærke tilbud på de lægeartikler, du står og mangler? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:

  • checkGode tilbud på lægeartikler og øvrige ting til din klinik
  • checkInformation om produktnyheder m.m.
  • checkRelevant og brugbar viden direkte i din indbakke. 
     

Se også vores tidligere nyhedsbreve i vores nyhedsbrevsarkiv.

Gå til arkiv

 

* indicates required


 

*Samtykkeerklæring: Ved tilmelding til ABENA A/S' nyhedsbrev (Læger) giver jeg hermed ABENA A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbreve omkring indhold vedrørende tilbudspriser på produkter til lægehuse/-klinikker samt relevant viden til læger og øvrige ansatte i lægehuse/-klinikker. Jeg forstår, at mine oplysninger bliver behandlet fortroligt. Jeg har læst og accepterer ABENA A/S' privatdatapolitik og kan til enhver tid tilbagekalde min accept af brugen af mine personlige oplysninger, samt afmelde modtagelsen af ABENA A/S' nyhedsbrev.

Se ABENAs privatdatapolitik her: www.abena.dk/privatdatapolitik


Individuel vejledning

Hos ABENA har vi et mål om at være din foretrukne samarbejdspartner. Vi har konsulenter i alle regioner, som altid står klar med individuel rådgivning og sparring - ligegyldigt om du har behov for totalløsninger eller hjælp til konkrete opgaver.

Mød vores konsulenter

keyboard_arrow_up
Loading...