ABENA A/S er ny distributør af Afinion™


Det er med glæde, at vi i ABENA A/S har indgået samarbejde med Abbott Rapid Diagnostics A/S.

Samarbejdet omhandler distribution og salg af en række af Abbott Rapid Diagnostics A/S' produktlinjer, blandt andet Afinion™ 2 Analyzer og tilhørende tests - CRP og HbA1c.

Samarbejdet startes pr. 1. oktober 2020. 


Afinion™ 2 Analyzer
- bare mere effektivt

Optimer den måde, du diagnosticerer, overvåger og behandler dine patienter på.

Afinion™ 2 Analyzer er et kompakt, hurtigt analyseapparat til flere analyser, der giver værdifulde patientnære tests på behandlingsstedet.

Med Afinion™ systemet er det ikke nødvendigt at sende patienter til laboratoriet og bruge tid på at søge efter resultaterne. Det betyder, at du kan bruge mere tid på det vigtigste – på patienten.

Fordele ved Afinion™ 2 Analyzer

 • checkMange prøvetyper
  Analyseapparatet er beregnet til enkel og hurtig prøvetagning på stedet, uanset prøvetypen som kan være fuldblod, plasma eller urin, og til at give nøjagtige resultater under patientkonsultationen, hvilket giver en bedre patientbehandling.
   
 • checkOverførsel af data
  Afinion™ 2 Analyzer overfører pålideligt testoplysninger til et HIS- eller LIS-system. Afinion™ 2 Analyzer overfører automatisk patient- og kontrolresultater via TCP/IP-netværksforbindelser ved brug af protokollerne POCT1-A, HL7, ASTM 1381-85 (lavt niveau) eller ASTM 1394-97 (højt niveau), som kan vælges i konfigurationen.
   
 • checkAlt i én testkassette
  Analyseapparatet og testkassetterne er fremstillet med stor nøjagtighed. Hver testkassette indeholder en integreret prøveopsamlingsenhed og alle nødvendige reagenser til en enkelt analyse.
   
 • checkAutomatisk selvtestsystem
  Afinion™ 2 Analyzer eliminerer fejlagtige resultater ved brug af integrerede fejlregistrerings- og selvtestsystemer. Ingen yderligere kalibrering nødvendig.


  Hver Afinion™ 2 Analyzer har en fast kalibrering fra fabrikken. Hvert parti af en Alere Afinion™ test indeholder kalibreringsdata, der er lagret i stregkodemærkaten. Lotkalibreringsdataene læses af det integrerede kamera og anvendes til beregning af resultater.

Læs mere om Afinion™ 2 Analyzer

Video: Afinion™ 2-testsystem

Afinion™ 2-analysatoren anvender den seneste teknologi til at levere en enkel, hurtig og pålidelig metode til overvågning af patientens sygdom. Analysatoren giver nøjagtige resultater under patientkonsultationen, hvilket giver bedre patientbehandling.

Se videoen her eller gå til Abbott Rapid Diagnostics A/S' hjemmeside og find flere videoer om brugen af Afinion™ 2 Analyzer. Gå til Abbott Rapid Diagnostics A/S' hjemmeside


Se hvilke nye produkter, ABENA A/S forhandler
 


keyboard_arrow_up
Loading...