Puri-Line 
ABENAs egen serie af svanemærkede rengøringsartikler og -produkter

Puri-Line 
ABENAs egen serie af svanemærkede rengøringsartikler og -produkter


Puri-Line er ABENAs helt egen serie af svanemærkede rengøringsmidler, mopper og klude. Hele Puri-Line serien er skabt til dig, som ønsker en miljøbevidst rengøring uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Puri-Line produktkategorier

Rengøringsmidler

I rækken af rengøringsprodukter i Puri-Line serien finder du midler til dosering samt serien "READY-TO-USE" - en række af færdigblandede rengøringsmidler, som er direkte klar til brug. Alle rengøringsprodukter er svanemærkede, og udvalgte produkter er desuden anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

På udvalgte produkter er flasken fremstillet af minimum 95 % genbrugsplast. Serien af rengøringsprodukter til dosering er farvekodede - det betyder, at du nemt kan afkode hvilke produkter, du bør anvende til hvilke formål. Se her, hvordan du aflæser farvekodningen. 

I vores sortiment finder du produkter til: 

  • checkDaglig all-round rengøring
  • checkSanitets- og toiletrengøring
  • checkTøjvask og maskinopvask.

Mopper og klude

I Puri-Line serien finder du også svanemærkede mopper og klude. Rengøringsrekvisitterne er i mikrofiber, der tilpasser sig overfladen, der gøres rent. De ultrafine mikrofibre tiltrækker støv, snavs, olie og fedtpartikler. Puri-Lines serie af rengøringsrekvisitter hjælper dig hermed til at få et godt resultat med din rengøring.

Alle mopper og klude i Puri-Line serien er svanemærkede. Herudover er mopperne i Puri-Line serien farvekodede - på den måde kan du sikre, at du ikke flytter bakterier mellem forskellige miljøer. 

I vores sortiment finder du: 

  • checkGlasmopper og inventarmopper
  • checkTør-, fugt- og vådmopper i mikrofibre
  • checkTør-, fugt- og vådmoppe til all-round-brug.


Sig ja til miljøcertificeringer med Puri-Line

Hele Puri-Lines serie af både rengøringsmidler, mopper samt klude bærer Svanemærket. Det er vi utroligt stolte af - for det betyder, at vi kan hjælpe dig med at passe på både dig selv og miljøet. For at blive certificeret med Svanemærket skal hvert enkelt produkt bestå af en række skrappe krav til alle produktets led - lige fra produktion til brug og bortskaffelse.

Både råvarer og færdigvareproduktion kontrolleres af en uafhængig tredjeparts kontrol. Det sikrer, at du anvender et produkt, der overholder alle gældende regler og samtidig er i blandt de bedste i sin kategori. Udover at være certificeret med Svanemærket er dele af Puri-Line serien også anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Foruden sine miljøcertificeringer leveres udvalgte produkter i en flaske bestående af mindst 95 % genbrugsplast. På flasken finder du derudover også en række relevante informationer, som gør det nemt for dig at bruge produktet korrekt. På Puri-Lines emballage for rengøringsprodukter finder du eksempelvis symboler, som indikerer anvendelsesområde og korrekt dosering. På hvert rengøringsprodukt står der ydermere tydeligt anført, hvor på pH-skalaen produktet ligger. 


Sådan aflæser du Puri-Lines farvekodede pH-skala

Rød - 1-5 
Produkter med sur pH-værdi. Effektive over for kalkbelægninger og rustdannelser. I kategorien finder du produkter til afkalkning samt sanitets- og toiletrens. 

Grøn - 6-9
Produkter med neutral pH-værdi. Til lettere rengøring af inventar, flisevægge, køkkener, opvask, malede vægge og flader. I kategorien finder du produkter til opvask, universal rengøring og vaskepleje. 

Blå - 10-14
Produkter med alkalisk pH-værdi. Er særligt velegnet til at fjerne fedtstoffer, idet disse omdannes til lettere opløselige forbindelser. I kategorien finder du alkalisk sanitetsrens, sæbespåner og grundrens.  

Udvalgte Puri-Line produkter

Universalrengøring

Køb

Sanitetsrengøring

Køb

Opvasketabs

Køb

Glasrens

Køb


Se også hele sortimentet af Puri-Line produkter på ABENA Online

Se hele Puri-Line sortiment

Husk dokumentationskravet ved køb af kemi


Det er lovpligtigt at kunne fremvise dokumentation omkring de kemivarer, du indkøber til brug i din klinik. Det betyder, at du ved køb af rengøringsmidler, opvasketabs og lignende skal kunne fremvise sikkerhedsdatablade for hver enkelt indkøbt rengøringsprodukt - dokumentation, som du ikke får, hvis du vælger at købe dine kemivarer i en dagligvarebutik.

Shop på ABENA Online og hav din dokumentation lige ved hånden
Køber du kemi via ABENAs webshop, online.abena.dk, har du altid dine indkøbte produkters datablade lige ved hånden. Klik på linket herunder og læs mere om, hvordan du nemt og hurtigt finder relevant produktdokumentation på dine indkøbte varer. 

Læs mere


keyboard_arrow_up
Loading...