Puri-Line 
ABENAs egen serie af svanemærkede rengøringsartikler og -produkter


Puri-Line - sammensat med fokus på miljø og kvalitet

Puri-Line er ABENAs helt egen serie af svanemærkede rengøringsmidler, mopper og klude. Hele Puri-Line serien er skabt til dig, som ønsker en miljøbevidst rengøring uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Hele Puri-Line serien er svanemærket og findes i variationer med og uden farve og parfume. Serien består af rengøringsmidler samt mopper og klude. Udvalgte produkters emballage er fremstillet af minimum 95 % genbrugsplast. 


Puri-Line produktkategorier

Rengøringsmidler

I rækken af rengøringsprodukter i Puri-Line serien finder du midler til dosering samt serien "READY-TO-USE" - en række af færdigblandede rengøringsmidler, som er direkte klar til brug. Alle rengøringsprodukter er svanemærkede, og udvalgte produkter er desuden anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Emballagen er fremstillet af minimum 95 % genbrugsplast på udvalgte produkter. Serien af rengøringsprodukter til dosering er farvekodede - det betyder, at du nemt kan afkode hvilke produkter, du bør anvende til hvilke formål. Se her, hvordan du aflæser farvekodningen. 

I vores sortiment finder du produkter til: 

  • checkDaglig all-round rengøring
  • checkSanitetsrengøring
  • checkTøjvask og maskinopvask.

Mopper og klude

I Puri-Line serien finder du også svanemærkede mopper og klude. Rengøringsrekvisitterne er i mikrofiber, der tilpasser sig overfladen, der gøres rent. De ultrafine mikrofibre tiltrækker støv, snavs, olie og fedtpartikler. Puri-Lines serie af rengøringsrekvisitter hjælper dig hermed til at få et godt resultat med din rengøring.

Alle mopper og klude i Puri-Line serien er svanemærkede. Herudover er mopperne i Puri-Line serien farvekodede - på den måde kan du sikre, at du ikke flytter bakterier mellem forskellige miljøer. 

I vores sortiment finder du: 

  • checkGlasmopper og inventarmopper
  • checkTør-, fugt- og vådmopper i mikrofibre
  • checkTør-, fugt- og vådmoppe til all-round-brug.


Sådan aflæser du Puri-Lines farvekodede pH-skala

Rød - 1-5 
Produkter med sur pH-værdi. Effektive over for kalkbelægninger og rustdannelser. I kategorien finder du produkter til afkalkning samt sanitets- og toiletrens. 

Grøn - 6-9
Produkter med neutral pH-værdi. Til lettere rengøring af inventar, flisevægge, køkkener, opvask, malede vægge og flader. I kategorien finder du produkter til opvask, universal rengøring og vaskepleje. 

Blå - 10-14
Produkter med alkalisk pH-værdi. Er særligt velegnet til at fjerne fedtstoffer, idet disse omdannes til lettere opløselige forbindelser. I kategorien finder du alkalisk sanitetsrens, sæbespåner og grundrens.  


Sig ja til miljøcertificeringer med Puri-Line

Hele Puri-Lines serie af både rengøringsmidler, mopper samt klude bærer Svanemærket. Det er vi utroligt stolte af - for det betyder, at vi kan hjælpe dig med at passe på både dig selv og miljøet.

For at blive certificeret med Svanemærket skal hvert enkelt produkt bestå af en række skrappe krav til alle produktets led - lige fra produktion til brug og bortskaffelse. Både råvarer og færdigvareproduktion kontrolleres af en uafhængig tredjeparts kontrol. Det sikrer, at du anvender et produkt, der overholder alle gældne regler og samtidig er i blandt de bedste i sin kategori. 

Udover at være certificeret med Svanemærket er dele af Puri-Line serien også anbefalet af Asthma Allergy Nordic.


Emballage af minimum 95 % genbrugsplast

Udvalgte produkter leveres i en emballage bestående af mindst 95 % genbrugsplast. På emballagen finder du derudover også en række relevante informationer, som gør det nemt for dig at bruge produktet korrekt. På Puri-Lines emballage for rengøringsprodukter finder du eksempelvis symboler, som indikerer anvendelsesområde og korrekt dosering. På hvert rengøringsprodukt står der ydermere tydeligt anført, hvor på pH-skalaen produktet ligger. 

Find mere information om Puri-Line 
 

Puri-Line 

Læs mere

Puri-Line mopper

Læs mere

Puri-Line rengøringsmidler

Læs mere

Puri-Line klude

Læs mere

keyboard_arrow_up
Loading...