Sekusept™ Aktiv 

- desinfektionsmiddel til medicinsk udstyr 


Korsolex Plus er udgået af vores sortiment, da Korsolex Plus ikke længere er produktregistreret i Danmark, hvilket umuliggører import. Til henstandsdesinfektion anbefaler SSI ydermere, at man anvender klor- eller persyreholdige produkter, hvilket Korsolex Plus ikke kan kategoriseres som. Som erstatning anbefaler vi dig at anvende Sekusept™ Aktiv.

Sekusept™ Aktiv er et pulverbaseret desinfektionsmiddel til kirurgiske flergangsinstrumenter og termolabile endoskoper, som ikke tåler termisk desinfektion. Sekusept™ Aktiv har et omfattende virkningsspektrum på bakterier, sporer, gærsvampe og vira og har en høj materialekompatibilitet for både plast og metalinstrumenter. 

Sekusept™ Aktiv har ved opbevaring i beholder (tørt, 0-25 grader) holdbarhed til den angivne udløbsdato. Ved opløst brugsopløsning skal blandingen kasseres, når væsken er synligt forurenet eller efter 24 timer. 

Fordele ved Sekusept™ Aktiv 

  • checkEt særlig effektivt desinfektionsmiddel, der har et omfattende virkningsspektrum på bakterier, sporer, gærsvampe og vira. 
  • checkKan anvendes som middel til rengøring og desinfektion af kirurgiske instrumenter, medicinsk udstyr og endoskoper, hvor termisk desinfektion ikke er en mulighed.
  • checkEr økonomisk billig i brug, da der kun kræves en lille dosis af midlet for at opnå den ønskede effekt.  
  • checkAldehydfri og CE-mærket. 
  • checkEr et sikkert produkt at anvende, da produktets pH-værdi er optimeret ved hjælp af PerOxyBalance® teknologi (pereddikesyre med neutral eller svag alkalisk pH-værdi). 
  • checkKan - hvis opblandet med vand - bortskaffes direkte i afløbet.1

 

1 Vær opmærksom på, at afløbet skal være tilsluttet den kommunale kloakering, og at din respektive kommune kan have særlige regler for bortskaffelse af kemi. 

 

Køb Sekusept™ Aktiv

Køb nu

 

Køb Sekusept™ Aktiv

Køb nu

Vær opmærksom på, at du skal være logget ind på AbenaOnline for at se kampagnepriserne. 

Er du endnu ikke oprettet som bruger på vores webshop?
Opret en konto på AbenaOnline i login-modulet under "Opret bruger".

Sådan bruger du Sekusept™ Aktiv

Vi anbefaler dig at anvende Sekusept™ Aktiv som et desinfektionsmiddel. 

Til manuel rengøring anbefaler SSI, at der anvendes et produkt med tilføjet enzymsæbe. Derfor anbefaler vi dig at anvende Sekusept MultiEnzym til denne del af processen i stedet for Sekusept™ Aktiv.

Inden desinfektionsprocessen påbegyndes, skal instrumenterne være rengjort for synligt snavs (vævsrester, blod og proteiner) og være rengjort mekanisk, fx med en blød børste og enzymsæbe. Vær opmærksom på altid at anvende handsker og ansigtsbeskyttelse under hele processen. Se relevante værnemidler og andet tilbehør til brug ved Sekusept™ Aktiv

 

Vejledning til desinfektion af flergangsinstrumenter
Download Sekusept™ Aktiv Step-by-Step guide fra Encompass™ og få et overblik over, hvordan du kommer i gang med at anvende Sekusept™ Aktiv til desinfektion. 

Download

Vejledning til desinfektion af flergangsinstrumenter
Download Sekusept™ Aktiv Step-by-Step guide fra Encompass™ og få et overblik over, hvordan du kommer i gang med at anvende Sekusept™ Aktiv til desinfektion. 

Download


Bortskaffelse
Opløst og anvendt brugsopløsning kan bortskaffes i afløbet, når afløbet er tilsluttet den kommunale kloarkering (med mindre at din respektive kommune har særlige regler). Tom emballage og Sekusept™ Aktiv i koncenteret form skal behandles som farligt affald.                  


Husk tilbehøret til Sekusept™ Aktiv

Køb Sekusept™ Aktiv via vores webshop


Køb Sekusept™ Aktiv her

keyboard_arrow_up
Loading...