Aktuelle emner


Aktuelle emner | 07.02.2019

Puri-Line Din vej til svanemærket rengøring 

Puri-Line er Abenas egen serie af miljøvenlige rengøringsartikler og -produkter, der er sammensat med fokus på miljø og kvalitet. 

Hele Puri-Line serien er skabt til dig, som ønsker en grønnere og mere miljøbevidst rengøring uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. At Puri-Line er svanemærket giver dig vished om, at produktet lever op til de højeste standarder inden for både miljø- og kvalitetskrav. Hermed bliver Svanemærket din garanti for, at du vælger et produkt af højeste kvalitet, der samtidig ligger helt i den miljømæssige top på markedet. Udover rengøringsmidler kan du nu også finde rengøringsrekvisitter i vores Puri-Line sortiment. 

Puri-Line rengøringsmidler
Puri-Line serien består af en bred vifte af forskellige rengøringsmidler, der sikrer dig en svanemærket løsning til det, du har behov for. I vores sortiment finder du produkter til tøjvask, maskinopvask samt løsninger til sanitet og daglig all-round rengøring. 

 

Krav til rengøringsmidler
Alle vores Puri-Line rengøringsmidler har blandt andet bestået en række strenge krav til:

 

Nyhed: Puri-Line rengøringsrekvisitter - mopper og klude
Som en nyhed finder du nu også svanemærkede mopper og klude i vores serie af Puri-Line produkter. Rengøringsrekvisitterne er lavet af microfibre, der tilpasser sig overfladen, der gøres rent. De ultrafine microfibre tiltrækker støv, snavs, olie og fedtpartikler. Med Puri-Lines serie af rengøringsrekvisitter er du hermed sikret en rengøring med et skinnende rent resultat.

 

Krav til rengøringsrekvisitter
Alle mopper og klude lever op til Svanemærkets krav, herunder:

 

Vil du vide mere? 
Se vores publikationer og find nærmere produktspecifikationer og viden om vores sortiment:

keyboard_arrow_up
Loading...