Bæredygtig produktion & indkøb

Abena har en solid platform for bæredygtig produktion og indkøb – herunder adskillige miljømærker og certificeringer som auditeres af eksterne. Vi hjælper med faktabaseret viden og stiller vidensplatforme til rådighed, så dine købsbeslutninger og indkøb matcher den opgave, du skal have løst, med omtanke for miljøet.

CO2-reduktion

Alle taler om miljøet. Vi har gjort det til vores mission at gøre en målbar forskel. Dyk ned i vores miljøaftryk og CO2-besparende initiativer, og følg vores vej mod at blive en grøn forretning til gavn for dig.
Læs mere her

Certificeringer

Vores certificeringer er din garanti for, at vi tager et socialt og miljømæssigt ansvar. Vi stiller udførlig dokumentation om vores produkter til rådighed, og tilbyder kompetent vejledning gennem hele købsprocessen.
Læs mere her

Rapportering

At drive en ansvarlig virksomhed kræver ansvarlig handling i alle dele af forsyningskæden. Abena støtter internationale samarbejder så vi i fællesskab kan bygge en bæredygtig fremtid. 
​Læs mere her

Ved du, hvor miljøvenligt, du køber ind? 

Hos Abena tager vi klimadebatten alvorligt, og vi gør dig nemt for dig at gøre det samme. I kraft af vores omfattende sortiment af miljø- og klimavenlige produkter samt det Grønne Abena Indeks, er det nemt og overskueligt for dig at vælge miljøvenlige løsninger. På den måde skåner du miljøet og styrker din grønne profil på en enkelt og overskuelig måde.

Læs mere her

keyboard_arrow_up
Loading...