Bæredygtige partnerskaber

Med kunden i centrum samarbejder Abena med en lang række aktører for at skabe en bæredygtig fremtid. Vi hjælper med at løse dine opgaver ud fra den bæredygtighedsprofil, som du ønsker. Her følger et udpluk af nogle af vores partnerskaber, hvor vi igennem samarbejde og sparring gør en aktiv indsats for miljøet og os alle.

Leverandør til klimakampen: C40

Med Abena som samarbejdspartner kan du reducere dit CO2-aftryk med 71%.

Med det budskab deltog Abena i Danmarksmesterskaberne i miljøvenlige drikkebægre i efteråret 2019. Her blev vi udvalgt som leverandør af bæredygtige cocktailbægre til et event afholdt af Dansk Industri under C40 klimatopmødet i København med vores ”White Cup”.

Dansk Industris ønske om miljøvenlige cocktailbægre er en del af en større bevægelse i samfundet, hvor et stigende behov for gode bæredygtige løsninger kræver innovativ og kreativ tankegang – og det sætter nye krav til løsninger på tværs af brancher.

I Abena ønsker vi at bidrage til denne udvikling, og vi støtter op om en aktiv indsats for at fremme bæredygtige alternativer til traditionel brug.

Læs mere om vores White Cup og CO2-besparende initiativer her.


Sol, musik og bæredygtige mademballager: Roskilde Festival 

Med sine 135.000 besøgende om året er Roskilde Festival den største musikfestival i Nordeuropa. Og måske også den grønneste ved hjælp af Abenas sortiment af bæredygtig mademballage.

Hver sommer serveres hundredetusindevis af burgere, pommes friter, pølser og kopper kaffe med vores miljøvenlige engangstallerkner, -bakker, papirkrus, sugerør og servietter. På den måde støtter Abena Roskilde Festivals miljømål om at minimere brugen af naturens ressourcer ved bevidst at vælge varer med lavt miljøaftryk inden for kategorien.  

Samarbejdet med Roskilde Festival startede allerede i år 2013, hvor festivalen efterspurgte bionedbrydelige løsninger til at optimere festivalens cirkulære økonomi. Det har siden banet vejen for et stærkt partnerskab i kampen for bæredygtige indkøb, der gør en positiv forskel for miljøet.

Læs mere om Abenas service- og emballageløsninger til festivaler, kantiner og cateringvirksomheder her.


Vi løber med blandt de forreste: Sparta

Som følge af Københavns Kommunes forbud mod plastikbægre til engangsbrug, leder den danske atletikklub Sparta efter nye, bæredygtige løsninger, som kan anvendes til sport events. Sparta har udvalgt Abena til at udvikle fremtidens miljøvenlige drikkebægre, der blandt andet skal bruges til maratons, ved at gentænke og udfordre de traditionelle materialer. 

Grundlaget for samarbejdet blev lagt efter vores succesrige deltagelse i Danmarksmesterskaberne i miljøvenlige drikkebægre. I Abena ser vi frem til det kommende samarbejde, og vi stræber efter at udvikle nye og innovative drikkebæger-løsninger til fordel for deltagere, arrangører og miljøet.

Læs mere om DM i drikkebægre og om Abenas deltagelse i Ritzaus pressemeddelelse.


Grøn energi er en del af rejsen: CityLogistik

Som én af de første samarbejder Abena med Citylogistiks i kampen om at levere pakker miljørigtigt og dermed mindske trafikken i midtbyerne.

Citylogistik modtager pakker fra blandt andet Abenas lastbiler, hvorefter de leverer varerne til kunden via elbil. På den måde spares dieselkørsel og dermed CO2-udledning i midtbyen, antallet af leverancer falder og tung trafik nedbringes. På nuværende tidspunkt leverer i Kolding, Aarhus, Roskilde og Lyngby.

Læs mere om vores distribution her.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Abenas kundeservice på telefon 7431 1818, hvis du har brug for mere detaljeret information eller ønsker at samarbejde med Abena.

Kontakt os

keyboard_arrow_up
Loading...