Ansvarlighed og CSR

Det indebærer et stort ansvar at være en stor koncern, som Abena. Det er rigtig vigtigt for os at have fokus på ansvarlighed og bæredygtighed, så vi minimerer vores spor på miljøet.

Vi har en lang tradition for at tage vores sociale ansvar alvorligt. Social ansvarlighed handler bl.a. også om at have en sund og engagerende arbejdsplads.

”Vi er en familieejet virksomhed med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Vores værdier bygger på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi opfylder de højeste standarder inden for social ansvarlighed og miljø”.

Arne Terp-Nielsen, Direktør, Abena Produktion
Se vores SA8000 politik her

Miljø

Hos Abena tager vi hånd om miljøet på dine vegne, og med os som samarbejdspartner gør du automatisk en indsats for at skåne miljøet – og det er en indsats, der dokumenteres.

Vi er bevidste om, at alle kommercielle aktiviteter har en påvirkning på miljøet, og derfor tager vi altid de nødvendige forholdsregler for at reducere denne påvirkning mest muligt.

Læs mere her


Certificeringer

Abena koncernen har i en lang årrække arbejdet målrettet med certificering på flere områder.

Vi støtter initiativer som FN's Global Compact og FTA's Business Social Compliance Initiative. Årligt rapporteres resultaterne af arbejdet med vores sociale og miljømæssige ansvar i samarbejde med disse og lignende organisationer.

Læs mere her


Produktion og Distribution

Abenas egen fabrik i Danmark kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året. Vores non-stop produktion gør os i stand til at producere store mængder af høj kvalitet inkontinensindlæg og babybleer, der holder trit med den stadigt stigende efterspørgsel.

Abenas distribution foregår fra vores moderne og højteknologiske logistikcenter i Aabenraa med en kapacitet på 44.000 pallepladser.

Læs mere her

 

 


Etiske retningslinjer hos Abena

Abena samarbejder med GotEthics, hvis formål er at hjælpe med at stoppe uetisk adfærd i virksomheder og organisationer.

Got Ethics A/S er en af ​​de førende internationale udbydere af løsninger til at bekæmpe uetisk adfærd i private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Læs mere her

keyboard_arrow_up
Loading...