Certificeringer

Kvalitetssikring af leverandører til Abena

Alle Abenas leverandører har forpligtet sig til at opfylde en række krav, vi har stillet i forhold til miljø, etik, social ansvarlighed, sikkerhed og økonomi.

Før en producent kan godkendes som leverandør til Abena, gennemgår denne en lang række strenge kontroller. Leverandørerne besøges herudover løbende af Abenas produktchefer for at sikre, at den enkelte leverandør til enhver tid lever op til både Abenas og myndighedernes krav.

Hos Abena koncernen støtter vi initiativer som FN's Global Compact og FTA's Business Social Compliance Initiative. Vi rapporterer årligt resultaterne af arbejdet med vores sociale og miljømæssige ansvar, i samarbejde med disse og lignende organisationer.

Derudover har vi i en lang årrække arbejdet målrettet med certificering på flere områder, som har resulteret i, at koncernen i dag har adskilligere certifikater inden for socialt og miljømæssigt ansvar:


Produkter

Abena står inde for den måde, hvorpå vi fremstiller produkter og driver forretning - både over for kunder, leverandører, samarbejdspartnere, medarbejdere og omverdenen. Nedenfor kan du se nogen af Abenas mange produktcertificeringer.

 


Miljø

I kraft af vores fokus på miljøvenlighed og bæredygtig handel samarbejder vi med en lang række miljømærkningsorganisationer om synlighed af vores produkters miljøpåvirkning.

 


Organisation

Som organisation er det vigtigt for Abena, at vores kunder ved, hvordan produkterne anvendes og fremstilles. Vi stiller derfor udførlig dokumentation om de enkelte produkter til rådighed og samtidig tilbyder vi kompetent vejledning.

 


 

Bemærk, at mærkerne på listen kun relaterer til de individuelle produkter, de optræder på.

De respektive mærker og licensnumre er vist på selve produkterne på henholdsvis webshops, kataloger og emballage.

 

Yderligere information

Du er altid velkommen til at kontakte Abenas kundeservice på telefon 7431 1818, hvis du har brug for mere detaljeret information eller dokumentation for certificeringerne.

Kontakt os

keyboard_arrow_up
Loading...