Værnemidler
 

Det er vigtigt at have de rigtige værnemidler til rådighed, når du skal beskytte dig selv og dine kunder. Vi har samlet en række forslag til, hvad du kan vælge, så du trygt kan servicere dine kunder. 

LifeClean

Højeffektivt desinfektionsmiddel med bredspektret effekt mod bakterier, vira, svampesporer og gær.

  • checkDokumenteret effekt på coronavirus
  • checkKun 30 sekunders virketid
  • checkVurderet som high-level desinfektion af SSI
  • checkÉt produkt til alle overflader
  • checkIngen eftertørring
  • checkProduktet er ikke faremærket.

Køb Lifeclean her


Overfladedesinfektion

Desinfektion er en metode, der har til formål at inaktivere, dræbe eller fjerne sygdomsfremmende mikroorganismer. Vi anbefaler - hvis muligt - at du altid desinficerer efter brug af rengøringsmidler. Husk altid at rengøre grundigt, inden du desinficerer - fjern altid synlig snavs før desinfektion med et universalrengøringsmiddel. Husk også at vælge de rette mopper og klude til formålet.

Flydende desinfektionServietter


Hånddesinfektion

At desinficere hænder er blevet en fast del af vores hverdag, og hånddesinfektionsgel er et ideelt produkt at anvende for både kunder og personale. Stil hånddesinfektion synligt frem, så dine kunder kan benytte det, inden behandlingen påbegyndes. Vi anbefaler også at anvende hånddesinfektionsgel efter håndvask på tørre hænder.

ABENAs håndesinfektion indeholder 85 % ethanol, som reducerer bakterier og vira på hænderne og hermed minimerer smittespredning. 

Se hånddesinfektionSe gelSe skum


Visir

Visiret er designet til at beskytte brugerens øjne, næse og mund mod stænk og sprøjt fra væsker. Visiret er lavet i OneSize med justerbar elastik, som let kan tilpasses hovedstørrelse på brugeren. Det dækker fra øre til øre og ned til hagen. Visiret er enkeltforpakket med 3 nye skærme, som kan skiftes efter behov. Visiret kan skubbes op.

Se visirkeyboard_arrow_up
Loading...