Bæredygtig engangsservice

Hurtig og nem servering til mange gæster er en daglig opgave i mange køkkener og kantiner - og for mange er der fokus på, hvordan maden serveres bæredygtigt med et lavt miljøaftryk. Skifter du til bæredygtig engangsservice, kan du spare op til 70% på dit CO2-aftryk.

Tallerkener og kopper 

Engangsservice af bagasse er fremstillet af sukkerrør, som ellers ender som restaffald efter sukkerproduktion. Sukkerrørene omdannes til lyse naturfibre, hvilket giver engangsservicen en stiv og kraftig kvalitet, som kan holde på væske i op til 6 timer uden at lække eller miste faconen. Naturmaterialet giver engangsservicen en let isolerende effekt, som gør bagasseprodukter gode til både kolde og varme anretninger. Bagasse-tallerkener og -skåle fra vores sortiment har desuden en lille kant, som holder sauce, suppe og væske inde. 

Vælger du et produkt i bagasse, vælger du et produkt med et lavt miljøaftryk, som samtidig er bionedbrydelig og komposterbar. 


Bestik, servietter og øvrig tilbehør

Skab et bæredygtigt udtryk i din servering - i vores sortiment finder du en række produkter, som kan hjælpe dig med at sætte den helt rigtige, grønne stemning. 

Med træbestik i lyst birketræ får du et produkt, som skaber et rustikt udtryk i enhver borddækning. Træbestikket i vores sortiment er fremstillet uden overfladebehandling, er 100% komposterbart og FSC-certificeret*

Genbrugsservietter og æggebæger 
Skab dit eget personlige udtryk i borddækningen med en serviet af genbrugspapir, fremstillet af Tetra Pak kartoner. Servietterne har en sart lys, naturbrun farve, som fremhæver det bæredygtige udtryk og giver den sidste finish i borddækningen. Papiret er lavet af FSC Mix og bærer det officielle miljømærke i Europa, EU-Ecolabel (også kendt som Blomsten).

Som en ny klassiker i vores sortiment finder du nu en re-designet udgave af det traditionelle æggebæger, fremstillet i kraftigt brunt karton. Med det nye design får du en elegant og grøn løsning ved servering af blødkogte æg på buffeter eller ved det store morgenbord. 
 

*FSC™ (Forest Stewardship Council) er en international ikke-statslig organisation, som arbejder for at fremme ansvarlig skovforvaltning globalt. FSC™-certificerede produkter er fremstillet af råmaterialer fra velforvaltede skove og ansvarlige kilder. Mærkets sporbarhed og integritet opretholdes gennem strenge kontrolforanstaltninger, og ved at vælge FSC-certificerede produkter er du med til at tage vare på skovene og de mennesker og dyr, der lever i dem. Se www.fsc.org


Se alle varer i vores webshop

Gå til online.abena.dk

Klar til at starte din grønne rejse? 

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i rejsen mod en grøn omstilling?

Så lad os kontakte dig! I ABENA arbejder vi hver dag på at kunne gøre din hverdag endnu grønnere - og vores konsulenter og produktspecialister stiller gerne deres viden til rådighed og kommer også gerne ud, hvis du ønsker at opleve vores produkter med egne øjne. 

Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

keyboard_arrow_up
Loading...