Ansvarlighed og CSR

Det indebærer et stort ansvar at være en stor koncern som Abena.

At agere ansvarligt, fremme bæredygtige løsninger og dele faglig viden om effektiv opgaveløsning med vore kunder er centrale elementer i vores DNA, og afspejler sig derfor i måden vi arbejder med alle dele af vores virksomhed. Det synlige resultat for vore kunder er, at vi tilbyder innovative og miljøeffektive løsninger, som støttes af en stærk faglig platform relateret til selve opgaven, der skal løses.

Her på siden kan du dykke ned i vores bæredygtige produktion, indkøb og partnerskaber, hvori de højeste standarder inden for social ansvarlighed og miljø overholdes.

Miljø

Hos Abena tager vi hånd om miljøet på dine vegne, og med os som samarbejdspartner gør du automatisk en indsats for at skåne miljøet – og det er en indsats, der dokumenteres.

Vi er bevidste om, at alle kommercielle aktiviteter har en påvirkning på miljøet, og derfor tager vi altid de nødvendige forholdsregler for at reducere denne påvirkning mest muligt.

Læs mere her


Certificeringer

Abena koncernen har i en lang årrække arbejdet målrettet med certificering på flere områder.

Vi støtter initiativer som FN's Global Compact og FTA's Business Social Compliance Initiative. Årligt rapporteres resultaterne af arbejdet med vores sociale og miljømæssige ansvar i samarbejde med disse og lignende organisationer.

Læs mere her


Produktion og Distribution

Abenas egen fabrik i Danmark kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året. Vores non-stop produktion gør os i stand til at producere store mængder af høj kvalitet inkontinensindlæg og babybleer, der holder trit med den stadigt stigende efterspørgsel.

Abenas distribution foregår fra vores moderne og højteknologiske logistikcenter i Aabenraa med en kapacitet på 44.000 pallepladser.

Læs mere her

 

 


Etiske retningslinjer hos Abena

Abena samarbejder med GotEthics, hvis formål er at hjælpe med at stoppe uetisk adfærd i virksomheder og organisationer.

Got Ethics A/S er en af ​​de førende internationale udbydere af løsninger til at bekæmpe uetisk adfærd i private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Læs mere her

keyboard_arrow_up
Loading...