Bæredygtighed og CSR

Ansvarlighed, bæredygtige løsninger og faglig vidensdeling på højt niveau er centrale elementer i Abena. Det afspejler sig i alle dele af vores virksomhed, hvor det synlige resultat er, at vi tilbyder dig innovative og miljøeffektive løsninger, som støttes af en stærk faglig platform relateret til den opgave, som du skal have løst.

Her på siden kan du dykke ned i vores bæredygtige produktion og partnerskaber, hvor de højeste standarder inden for social ansvarlighed og miljø overholdes. På den måde hjælper vi dig med at sætte et positivt aftryk på naturen.

Bæredygtig produktion & indkøb

Læs om vores indsats for at reducere udledningen af CO2 , om vores certificeringer og internationale forpligtelser samt hvordan vi hjælper dig til at gøre dine indkøb bæredygtige.

Læs mere her

Bæredygtige partnerskaber

Læs om vores partnerskaber og hvordan du kan opnå den bæredygtighedsprofil og indfri de miljømål, som du ønsker ved at indgå i et samarbejde med Abena.

Læs mere her


Etiske retningslinjer hos Abena

Abena samarbejder med GotEthics, hvis formål er at hjælpe med at stoppe uetisk adfærd i virksomheder og organisationer.

Got Ethics A/S er en af ​​de førende internationale udbydere af løsninger til at bekæmpe uetisk adfærd i private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Læs mere her

keyboard_arrow_up
Loading...