T3 - Tør mund i din mælkekarton

 

En øko-revolution er skabt! T3 Natural aftørringspapir er fremstillet af Tetra Pak mælkekartoner, skabt ud fra innovative tanker og produktionsmetoder. T3 Nature har en række fremragende egenskaber, er 100% genanvendelig og er skabt med øje for miljøet. Med T3 Natural åbner du op for en helt ny generation af genbrugspapir!

T3 Natural fremstilles af Tetra Pak mælkekartoner, som er en ofte brugt kartontype til opbevaring af mælk og andre mejeriprodukter. Tetra Pak mælkekartoner består gennemsnitligt af mere end 70% cellulosefibre, som er det materiale, T3 Natural fremstilles af. I serien af T3 Natural aftørringspapir finder du både servietter, toiletruller, håndklæderuller og øvrig aftørringspapir.
 


3 gode grunde til at vælge papir fra T3 Natural-serien 

1. Fokus på miljøbevarelse

T3 Natural fremstilles via en innovativ, ren og affaldsfri teknologi, hvor 100% af de resterende materialer i kartonen, såsom plastik og aluminium, genanvendes til andre produkter og brancher.

2. Høj styrke & absorberingsevne

Kvaliteten i cellulosefibre fra Tetra Pak er høj og kan sammenlignes med ubrugt nyfiber. Sammenlignet med andet genbrugspapir skaber det en fremragende styrke og en høj absorberingsevne, hvilket gør T3 Natural til et stærkt kvalitetsprodukt.

 

3. Bærer EU-Ecolabel

T3 Natural aftørringspapir er certificeret med EU-Ecolabel, også kendt som Blomsten, der er det officielle miljømærke i Europa. Produkter med EU-Ecolabel imødekommer strenge miljøkrav ift. råvareproduktion, brug, dokumentation og sikkerhed. Udover EU-Ecolabel er de fleste af T3 Natural-produkterne også fødevaregodkendt i henhold til EU direktiv 1935/2004/EU.


Produktion med respekt for miljøet

Når T3 Natural-serien fremstilles, fældes der ikke ét eneste træ. Derimod genanvendes store mængder af emballageaffald, som ellers ville blive sendt til forbrænding på lossepladsen. Når T3 Natural produceres, sker det udelukkende via mekaniske processer, hvor mælkekartoner skilles fysisk fra hinanden. I fremstillingsprocessen indgår der herved ikke kemikalier, som kan være skadelige for mennesker og miljø.


Udvalgte T3 Natural-produkter
 

1/4-fold serviet

Køb

Håndklæderulle

Køb

Værkstedsrulle

Køb

Dispenserserviet

Køb


Gå det ekstra skridt – vælg en dispenser lavet i genbrugsplast

Som tilbehør til T3 Natural finder du også dispensere i serien Lucart EcoNatural, der kan anvendes til forskellige papirtyper. Ligesom T3 Natural er Lucart EcoNatural fremstillet af genbrugte mælkekartoner ud fra de samme principper som T3 Natural. Dispenserne er desuden designet til at være papirbesparende, da der kun trækkes ét ark ud ad gangen.

Dispenser til håndklædeark

KØB

Dispenser til jumborulle

KØB

Dispenser til toiletpapir i ark

KØB


Læs mere om T3 Natural

keyboard_arrow_up
Loading...