Bæredygtighed

- en del af vores DNA

 

Vi ønsker at bevise, at det er muligt at påvirke vores forsyningskæde i en positiv retning uden at gå på kompromis med miljøet, kvaliteten eller vores forpligtelser inden for socialt ansvar.

Bæredygtighed er ikke nyt for os: Vi har i mere end 30 år arbejdet målrettet for at skabe en bedre fremtid – og det arbejde fortsætter.

ABENAs mål for bæredygtig udvikling

Inden 2030 forpligter vi os til følgende:​

Verdensmål 7
Vi vil minimere vores brug af energi, reducere vores CO2-udledning og skifte til vedvarende energikilder på tværs af vores produktions- og kontorfaciliteter.

Læs mere

Verdensmål 12
Vi vil minimere vores miljøaftryk og begrænse vores affald gennem en cirkulær økonomisk tænkning.

 

Læs mere

Verdensmål 8
Vi vil øge vores arbejdsstyrke, mens vi sikrer sikkerhed og lige arbejdsforhold for både vores egne medarbejdere og vores leverandørers medarbejdere.  

Læs mere

Verdensmål 15
Vi vil bevare biodiversiteten på Jorden og forebygge udryddelse, som skyldes menneskelige aktiviteter.

 

Læs mere

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er den plan, der skal sikre, at vi opnår en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle. De tackler de globale udfordringer, vi står over for, herunder fattigdom, ulighed, klimaforandringer, miljøforringelser, fred og retfærdighed.

Få mere at vide

ABENAs klimamål 2030

Inden 2030 vil vi opnå følgende mål:​

Vi vil bruge 100 % vedvarende energi og forbedre energieffektiviteten.

Vi vil tilpasse vores produktsortiment til idéen om en cirkulær økonomi.

Vi vil dokumentere vores miljøbevidste indsats på tværs af vores produktsortiment.

Download brochure

I ABENA ønsker vi at være mere end blot en leverandør for dig - vi vil guide dig til en mere profitabel forretning uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og det aftryk, vi sætter på natur og miljø. 

Læs vores brochure Bæredygtig vækst sammen og få et endnu dybere indblik i, hvordan vi i ABENA arbejder med bæredygtighed. 

Download brochure

Start din bæredygtige rejse - indgå et samarbejde med ABENA


Vi har en holistisk tilgang til bæredygtighed. Det er vores højeste prioritet, hvilket også betyder, at vi vægter ansvar højt i alle partnerskaber på tværs af vores organisation.

Ved at vælge ABENA som din fremtidige partner sikrer du, at du arbejder ud fra et bæredygtigt grundlag. Vi har udviklet et unikt dialogværktøj, så vi sammen kan finde de rigtige produkter og løsninger, der passer til dine behov.

Kontakt os i dag for at booke et møde, hvor vi kan tale om, hvordan du kan gøre din bæredygtighedsvision til virkelighed ved at samarbejde med ABENA.

Book et møde

Vil du vide mere om ABENA og bæredygtighed?
 

For ABENA betyder bæredygtighed og CSR et klart fokus på Miljø, Social ansvarlighed og Kvalitet

Læs mere om vores målrettede arbejde

En bæredygtig produktion betyder, at vi har et konstant fokus på at minimere vores miljømæssige fodaftryk og reducere CO2-udledningen

Få mere at vide om vores ansvarlige produktion

keyboard_arrow_up
Loading...