Udviklingsprojekter

I samarbejde med regioner og virksomheder gentænker ABENA forbrugsløsninger. Vi tester og udvikler nye muligheder for design, anvendelse og cirkularitetspotentiale  – uden at gå på kompromis med hygiejne og den gode brugeroplevelse.

Fremtidens medicinbæger | Mindre affald, mere cirkularitet
I dette projekt udvikler vi nye løsninger for engangs-medicinbægeret, der vil sænke mængden af plastaffald og skabe større cirkularitet på hospitaler. Projektet forløber i samarbejde med GATE 21 og Region Sjælland. Læs mere her.

Fremtidens måltidsbakker | Mindsk affald i mademballage
Aabenraa Kommune, Arwos og ABENA er gået sammen om at udvikle fremtidens måltidsbakker. Målet er at øge cirkulært forbrug og reducere affald fra den emballage, der hver dag sendes ud til et stigende antal borgere. Læs mere her.

TAKE BACK | Returner og genanvend microfiber
I samarbejde med Nordisk Microfiber indsamler og genanvender vi microfiberprodukter med målet om at spare miljøet for store CO2-udledninger, mindske affald og forbrug af nye ressourcer. Følg projektet her.

Engangsbeklædning | Genanvend patienttøj og engangslinned
I et tæt samarbejde med tre danske regioner har vi kastet os ud i et nyt projekt om at skabe genanvendelige engangstekstiler til sygehusvæsnet og reducere restaffald. Læs mere om projektet her.


Kontakt os i formularen, hvis vi skal høre din idé til et udviklingsprojekt.

keyboard_arrow_up
Loading...