Convenience - emballageløsninger 

Vi gør det nemt for dig, så du kan gøre det nemt for dine kunder

Dine kunder vil have løsninger, der sparer dem for tid og som gør hverdagen nemmere. For at gøre det nemt for dig har vi lavet en guide, hvor du kan finde lige de convenienceprodukter, du skal bruge for at vise dine produkter til kunderne - hvad enten du vil sætte fokus på gastronomi, miljø eller semiconvenience.

GÅ TIL CONVENIENCEGUIDEN

 Savner du inspiration? 
Tag et kig på et udvalg af mulige convenienceløsninger

I arbejdet med mad og madlavning anses serveringen ofte som helt essentiel for, om måltidet bliver en god oplevelse eller ej. Man fristes næsten til at sige, at en velsmagende ret ikke kommer helt til tops, hvis serveringen af måltidet ikke også er perfekt. Samtidig er én af tidens hotteste trends begrebet convenience, som har fokus på at gøre det nemt for forbrugeren. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at imødekomme dine kunders behov - når vi taler om convenience, handler det derfor om at kunne levere kvalitetsstærke emballageløsninger, så du kan servere mad for dine kunder flot, nemt og bekvemt. 

Forskellige behov kræver naturligvis forskellige løsninger. Tag et kig på vores fire udvalgte muligheder og lad dig inspirere til netop dit conveniencekoncept:

 

IN HOUSE MEALS
Emballageløsninger til mad og drikke, der nydes i kantinens område.

IN HOUSE TAKE AWAY 
Løsninger til mad og drikke, der hentes i kantinen og tages med til et andet sted på arbejdspladsen.

NO WASTE 
Det, der pakkes fra buffeten inden lukketid og købes med hjem - perfekt til at reducere madspild

TAKE AWAY DINNER 
Emballageløsninger til take away, der produceres og pakkes for at blive solgt fra selvbetjent køler/fryser.

 

 

In House Meals
Løsninger til kantinens område
 

HYGIEJNISK SERVERING
Mange mennesker rundt om buffeten stiller krav til en hygiejnisk håndtering. Giv gæsterne mulighed for let at rengøre hænderne, inden der tages fra fadene.

SMÅ PORTIONER - MINDRE SPILD 
Kø ved buffeten kan være irriterende, når det er frokosttid, og sulten er størst. Det er god fornuft at undgå fyldte fade, når kantinens sidste gæst er gået. Anret maden i små portioner, så alle gæster får samme gode oplevelse, og madspild reduceres. 

PRÆSENTÉR MED STIL
Dagens retter fra kantinen kan præsenteres flot i klare emballager, så alle de lækre råvarer træder synligt frem og skaber en servering i topklasse. 

GO GREEN
Spar på sæbe og tunge løft i opvasken - skift porcelæn ud med bæredygtige komposterbare tallerkener og emballager, der er lavet af bagasse. Bagasse er et restprodukt af sukkerrør, som dannes under sukkerproduktion. Tallerkener og emballager af bagasse er stabile, præsentable og kan kildesorteres sammen med madaffaldet. 

 

.

In House Take Away
Emballageløsninger til transport fra kantine til spiseplads
 

HOLDBARE MADPAKKER
Når maden ikke spises i kantinen, men tages med andetsteds, er det praktisk med emballager med låg. Så er maden beskyttet fra kantinen og hen til området, hvor måtidet indtages.

PRAKTISK SERVERING 
Plastik kan være ganske praktisk. Multiglas med låg er designet til en bred palette af serveringsmuligheder, for eksempel lækre milkshakes, friske salater eller sunde juicer. 

FÅ MILJØET TIL AT SMILE
Brug tallerkener og emballager lavet af restproduktet bagasse, som kommer fra produktionen af sukker. Bagasseprodukter er stabile, præsentable og kan kildesorteres sammen med madaffaldet. Kombinér de miljøvenlige tallerkener med komposterbart træbestik - så bliver det ikke nemmere at få miljøet til at smile.

ÉN MENU, ÉN EMBALLAGE 
Med ruminddelte emballager skal man kun bruge én madpakke for at få både hovedret og tilbehør med sig. Så er der en hånd fri til desserten! 

No Waste
Emballageløsninger til overskydende mad - perfekt til at reducere madspild
 

NUL SPILD – GODT FOR MILJØET
En vigtig faktor for at mindske miljøbelastningen og forbedre klimaet er at reducere spild af mad. Du kan undgå madspild ved at give kantinens gæster mulighed for at fylde en boks med de gode rester.

BEVAR DEN GODE KVALITET I PRAKTISK EMBALLAGE
Hvis du bruger en ruminddelt emballageløsning, sikrer du, at maden bibeholder sin gode kvalitet. Sætter du låg på bakkerne, holder maden sig frisk på køl, helt indtil fyraften. 

STYR PÅ DATOERNE 
Du kan reducere madspild ved at holde styr på datoerne. Brug de små labels til hurtigt og let at skabe overblik over pakkedato og holdbarhed.

Take Away Dinner
Emballageløsninger til selvbetjent Take Away
 

FÅ MADEN SIKKERT HJEM
Pak dine favoritretter i en praktisk og stærk bærepose med hank og klodsbund. Posen gør det nemt at transportere maden sikkert hjem, og efterfølgende kan den bortskaffes med det almindelige husholdningsaffald eller bruges igen.  

BÆREDYGTIGE LØSNINGER
Take Away-løsninger kan sagtens emme af grønt fokus og bæredygtighed. Vælg for eksempel den funktionelle Snack Bag®, der præsenterer din sandwich flot og med stil. Miljøet skånes og affaldsmængden minimeres, når papiret og plasten fra Snack Bag® kildesorteres hver for sig i affaldsspandene. 

NEMT OG LÆKKERT
De hjemmelavede middagsretter går direkte fra køl til opvarmning i mikroovn i den funktionelle TowerPac®-serie i PP-plast. Du kan nemt tilføje dine egne labels til produkterne og bruge dem til at informere om holdbarhed, tilberedning eller til at brande dit koncept.

GIV KUNDEN OVERBLIK OVER MENUEN 
De innovative og klare emballager i TowerPac®-serien er designet til at ligge godt i hånden og give den helt rigtige spisesituation on the go. Med interlock-systemet "drej og lås" kan du forsegle toppings, dressinger og andet tilbehør i et særskilt bæger, så gæsten selv kan samle salaten, når den skal spises. 

 

Få en skræddersyet løsning med
få klik 

Vælg dit erhverv og behov og få et konkret overblik over relevante produkter for dig  - alt sammen med ganske få klik. Så bliver det ikke nemmere at få en skræddersyet løsning.

 

FIND DIN IDEELLE LØSNING
- DET HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE!


Kontakt din Abena konsulent

Vi vil så gerne høre mere om dine behov, så vi sammen kan finde lige netop de løsninger, der passer til dine spisende gæster.
Kontakt din lokale Abena konsulent - vi ser frem til at høre fra dig! 

keyboard_arrow_up
Loading...