Inhouse måltider

 

Når dagen nærmer sig frokosttid, rammer et hav af sultne medarbejdere ofte kantinen – og de forventer en god og mættende oplevelse. Vi har udvalgt en række fokuspunkter, som kan være med til at give dine kantinegæster en god oplevelse. 

Håndhygiejne 

Mange kantiner serverer mad for et stort antal medarbejdere, som alle skal bespises inden for et kortere tidsrum - og her kan buffetservering kan være en god løsning. Vælger man at servere via en selvbetjent buffet, skal man være opmærksom på at holde en høj hygiejnestandard for at undgå smitte imellem gæsterne. Udover at holde øje med buffeten for at sikre, at fade, tænger og brød håndteres forsvarligt, kan du understøtte den gode hygiejne i buffeten ved at hjælpe dine gæster til at have en god håndhygiejne.

Vi anbefaler:
Stil desinfektion til rådighed, inden gæsten går i buffeten. Vi anbefaler et automatisk dispensersystem, som uden berøring doserer den korrekte mængde skumdesinfektion ud i gæstens hånd. For at desinfektionsmidlet skal have effekt, anbefaler vi, at der doseres nok skumdesinfektionsmiddel til, at huden fugtes i 30 sekunder.

 

Standere til dispenser

Køb

Håndfri dispenser

Køb

Hånddesinfektion

Køb

Drypbakke

Køb


Portionsanretninger

Et brandvarmt emne, som mange køkkener har udfordringer med, er madspild. At reducere madspild kræver fokus på optimering, lige fra bestilling af varen til produktion og til håndtering af overskudsmad. En måde at hjælpe reducering af madspild på vej kan dog gøres i måden, hvorpå maden serveres.

Vi anbefaler:
En måde at tilskynde til mindre madspild er ved at anvende portionsanretninger i din buffet. Portionsanretningen kan laves på dele af menuen eller på alle retter. Herved får alle gæster den samme gode oplevelse, og risikoen for madspild minimeres.

 

Portionsbæger

Køb

Træbåde

Køb

Miljøtallerken

Køb

Tapatizers

Køb


Grønne materialer

Der findes i dag mange alternativer til traditionel plastik, som kan bruges til servering i din buffet. Alternativer til plastik kan give din kantine et grønnere image, og med engangsemballage slipper du også for den efterfølgende håndtering af opvask.

Vi anbefaler:
Anvend et godt, grønt materiale, såsom bagasse. Bagasse er et restprodukt af sukkerrør, som dannes under sukkerproduktion. Tallerkener og emballager af bagasse er stabile, præsentable og kan kildesorteres sammen med madaffaldet.

 

Miljøtallerkener

Køb

Skåle i bagasse

Køb

Takeaway i bagasse

Køb

Løsninger i hampi 

Køb


Øvrige relevante løsninger & vidensdeling


Få en skræddersyet løsning med få klik

Gå til Abenas Convenienceguide, vælg din branche og dit behov - så giver guiden dig et overblik over relevante produkter. 

Gå til Convenienceguiden

Vælg din branche for råd, vejledning & kontaktinformation

Institutioner

Børnepasning & skoler

keyboard_arrow_up
Loading...