Takeaway

Vælg ruminddelt emballage, der sikrer madens kvalitet

Når mad pakkes til takeaway, stiller det krav til, at emballagen kan holde maden frisk og lækker over et længere tidsrum. Ønsker du at pakke flere dele af din ret i samme emballage, bør du vælge en løsning, som adskiller hvert enkelt element. Vi anbefaler, at du vælger en ruminddelt emballageløsning, så du herved undgår, at madens kvalitet forringes.

I vores sortiment finder du blandt andet bakker, der med sin ruminddeling gør dem ideelle til at kunne indeholde kød og grøntsager samt mere våde elementer, såsom sauce eller dressing. Vi tilbyder også nye og innovative løsninger, hvor ruminddelingen er lavet i nyt og smart design. Vi forhandler blandt andet TowerPac-serien, hvor rum til dressing og lignende er integreret i emballagens låg. 


Vis maden frem med løsninger i klar plast  

At lave en indbydende præsentation er vigtigt, når det gælder serveringen af mad – og det det gælder naturligvis også, når det kommer til takeaway-løsninger. En måde at sætte tænderne i vand på dine spisende ved forpakkede takeaway-løsninger er at bruge klare emballager, der gør det muligt at se maden, inden den vælges og bringes med videre.

I vores sortiment finder du mange forskellige udgaver af emballage, der enten er fremstillet i klar plast eller leveres med klare låg. Med klare emballageløsninger kan du lade madens farver træde frem og gøre det uimodståeligt at vælge netop din servering.


Vælg bæredygtige emballager

At kunne levere maden i bæredygtig emballage er for mange et vigtigt parameter at score højt på. Der findes mange gode løsninger i plast, som ved korrekt kildesortering kan genanvendes. Dog kan du også vælge et produkt, der emmer af bæredygtighed; bagasse. Bagasse er lavet af sukkerrør, som et er overskudsprodukt i produktionen af sukker. Bagasse er 100% biologisk nedbrydeligt og kan bruges til både kolde og varme retter.

Tip: Kombinér din takeaway i bagasse med træbestik fra vores sortiment for at fuldende oplevelsen af et grønt måltid.


Levér maden sikkert med kvalitetsstærke bæreposer

En del af at give en god takeaway-oplevelse er at gøre det nemt for din gæst fra start til slut. Derfor anbefaler vi, at du vælger en god løsning inden for bæreposer, som din takeaway kan fragtes i.

I vores sortiment finder du blandt andet en praktisk og stærk bærepose i papir med klodsbund og ekstra stærk hank. Posen gør det nemt at transportere maden sikkert frem til stedet, det skal spises. Posen kan efterfølgende bortskaffes med det almindelige husholdningsaffald eller bruges igen.  


Se alle varer i vores webshop eller få hjælp af vores guide

Gå til online.abena.dkGå til Convenienceguiden

Se også din branche for råd, vejledning & kontaktinformation

keyboard_arrow_up
Loading...