Vælg bakker med ruminddeling
For at gøre det nemt for dine gæster at bringe maden med hjem, kan det være en gode idé at finde emballage, som fungerer optimalt til den type af mad, som du ofte har i overskud.
I vores sortiment finder du et udvalg af bakkeløsninger, som med ruminddeling samt låg får maden til at holde sin gode kvalitet helt frem til spisetid. Ruminddelingen gør, at forskellige typer af madvarer, for eksempel salat og vådere former for retter, fint kan mixes i samme bakke, da ruminddelingen holder maden adskilt og hermed hjælper maden til at holde sig frisk og sprød. Mange af vores bakker er lavet i plasttyperne CPET og RPET, som er 100% genanvendelige ved korrekt kildesortering (produktet skal genanvendes ud fra SPI-kode 1).
Vi anbefaler:
Hvide bakker - CPET
Oval bakke - CPET
Sorte bakker - CPET
Hold styr på datoerne med labels
En stor synder i forhold til madspildsproblematikken er, at maden overskrider sin holdbarhedsdato og derfor må kasseres af hensyn til fødevaresikkerheden. Du kan vælge at pakke den overskydende mad i ruminddelte bakker og efterfølgende stille disse på køl, så de hurtigt kan tages med af gæsten eller medarbejderen.
Til formålet anbefaler vi, at du påfører bakken et mærkat, som viser dato for pakning samt sidste holdbarhedsdato. På den måde sikrer du, at der er styr på datoerne for maden, og at den ikke må kasseres unødvendigt på grund af manglende overblik. Mærkater kan også være praktiske at anvende på andre retter i køkkenet, som fryses ned eller nedkøles. Vær opmærksom på altid at følge den pågældende lovgivning om nedkøling og opbevaring af tilberedt mad.
Vi anbefaler:
Manillamærke
Label