Vil du se resultater?
Book en gratis demo og oplev forskellen

Heidi er bag rattet i vores i-team demobil og kører rundt i hele landet for at vise dig i-teams innovative rengøringsløsninger lige præcis dér, hvor de skal bruges. Send os dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Effektiv, ergonomisk og tidsbesparende rengøring

For langt de fleste er planlægning og faktisk rengøring en stor del af arbejdsdagen - så hvorfor ikke gøre det nemt, rart og billigt for dig selv som muligt? I ABENA samarbejder vi med i-team Danmark og forhandler en lang række af de verdenskendte rengøringsmaskiner, der med sin innovative funktionalitet og sit blændende design giver dig rengøringsresultater, du ikke må snyde dig selv for. Uanset hvilken maskine, du vælger til din rengøringsopgave, får du:

En særdeles effektiv maskine, som med kraftig motor og fleksibilitet i børstehovedet giver dig en rengøring, der når ud i alle hjørner og går i dybden - hver gang.

En maskine med ergonomi i fokus, så din ryg, knæ og håndled skånes - og med sin store motorkraft får du samtidig en maskine, der gør alt det hårde arbejde for dig.

En rengøringsmaskine, der er hurtig og nem at manøvrere med hvilket sparer dig for tid hver eneste dag.


Hvor rene er dine gulve?

Gulve, som betrædes af mange sko dagligt, kræver rengøring - og gerne en god og effektiv én af slagsen. Rengøring med moppe og spand vasker gulvet - men ofte kommer mopperengøringen ikke i dybden, så skidt og snavs ophober sig og ender med at give dig triste gulve, som stadig er beskidte. 

Med en gulvaskemaskine fra i-team får du kraften fra en maskinel gulvvaskemaskine og fleksibiliteten fra en traditionel moppe. Resultatet er en maskine, der giver dig perfekt rengjorte gulve - hver gang!


Der er mere at spare, end du tror

Rengøringsmaskiner fra i-team er ikke bare smarte designløsninger - det er kraftfulde maskiner, som kan spare dig for rigtig mange penge og samtidig frigive en masse tid i din arbejdsdag, hvis du udskifter din traditionelle moppe og spand med en i-team maskine.

Besparelserne kan ses i dit budget, selvom du kun har mindre arealer, som skal rengøres. Har du eksempelvis 300 m2 gulv, som skal vaskes dagligt, kan du spare op til 47.000 kr. årligt*. De helt store steder, hvor der oftest er noget at spare, er tid, vand og energi.

Tid

Med kombinationen af rå maskinpower og fleksibelt børstehovede klarer gulvvaskemaskinerne fra i-team rengøringen af dine gulve på ingen tid.

Skal du rengøre 300 m2, kan du spare helt op til 30 minutter ved at bruge en i-mop Lite i forhold til en klassisk spaghetti-moppe.

Vand

I-teams gulvvaskemaskiner har et minimalt vandforbrug - helt ned til 2,2 liter på 300 m2 på en i-mop Lite. Til samme areal bruger du i gennemsnit 17,4 liter ved brug af en spaghetti-moppe.

Desuden er alle i-mops designet med en separat genindvindingtank, hvor alt det beskidte vand fra rengøringen ender. Det betyder, at du altid er sikret kun at rengøre i rent vand.

Energi

En stor omkostning ved brug af moppe og spand er vask og klargøring af moppehoveder.

I-teams maskiner er udstyret med børster, som kræver minimal rengøring for igen at blive klar til brug, så du kan spare mange penge på vask og tørretumbling.

Få en TCO-beregning og se dine besparelsesmuligheder

Hvor meget du kan spare på vand, kemi og kilowatt afhænger af en lang række faktorer. Book et besøg af vores i-team specialist, Heidi - hun kan helt gratis og uforpligtende lave en TCO-beregning af dit forbrug, som giver dig en konkret svar på, hvor meget du kan spare ved at skifte til et i-team produkt.

Book et besøg

*Beregningen er baseret på en lang række faktorer, hvoraf alle ikke er nævnt i ovenstående. Din faktiske besparelse på gulvvask af 300 m2 kan derfor variere i forhold til den nævnte pris. 


Vi hjælper dig fra start til slut

ABENA er stolt samarbejdspartner med i-team Danmark - firmaet bag den særdeles populære serie af i-mop rengøringsløsninger samt andre innovative maskiner og robotter. Via vores demobil kan du prøve netop de produkter fra i-team, som du har lyst til - og når du køber en maskine gennem os, er vi med dig hele vejen.

  • checkVi vejleder dig gerne i indkøb af den rette maskine til dit behov.
  • checkVi hjælper med opsætning og klargøring i maskinen, så du blot skal trykke start.
  • checkFår din maskine brug for et eftertjek, kan du gøre brug for vores service setup via eget servicecenter, som er inkluderet i prisen.

 

Book en demo og lad os vise dig forskellen på dine egne gulve

Send os dine kontaktoplysninger - så vil Heidi tage kontakt til dig telefonisk for at aftale tid og dato for et besøg og samtidig skræddersy besøget således, at valget af maskiner passer til dine behov. Alt sammen helt ganske gratis og uforpligtende.

Book et besøg og oplev forskellen på dine egne gulve.


Det siger kunderne

Sæby Hallenslev Friskole

"Efter at jeg er begyndt at bruge i-moppen, har det givet mig meget mere velvære i jobbet. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg ikke belaster min ryg på samme måde som før."

Jette Britta Madsen
Rengøringsassistent

Slagteren i Strib

"Vi sparer 6 m3 vand om måneden samt strøm til at opvarme vandet. Vi har en maskine, som kan vaske alt, og den bruger kun 4 liter vand om dagen. Samtidig har vi ingen tunge løft."

Christina Kørvel

Ribe Fritidscenter

"Vores i-mop er uundværlig. Vores daglige gulvvask er blevet meget nemmere  [...] og vi har sparet i runde tal omkring 100 mopper om dagen ift. hvis vi skulle vaske gulvet med traditionel moppevask. Derfor sparer vi både på vandet til vask, vores tid og på opbevaringsplads. Det er en kæmpe hjælp."

Elin og Susanne
Rengøringsansvarlige

keyboard_arrow_up
Loading...