Fødevareindustri


Vi vil være din fødevarevirksomheds foretrukne samarbejdspartner

I en travl hverdag skal det være nemt at handle og få leveret alt det, der får arbejdsdagen til at fungere i din virksomhed. Som en af Danmarks førende leverandører til fødevareindustrien tilbyder vi skræddersyede totalløsninger, så du kun behøver at handle ét sted. 

Vælg din branche

Vil du se hele produktsortimentet?
 

Gå direkte til vores webshop

Vil du se hele produktsortimentet?
 

Gå direkte til webshop

 

Det skal være nemt at handle med ABENA

For os er det simpelt - det skal være nemt at handle med ABENA. Derfor har vi udviklet konceptet One-Stop-Shop, der gør det nemt at købe kvalitetsstærke løsninger ét og samme sted. Det betyder, at du på dette site kan se alle vores løsninger til fødevareindustrien, så du let kan finde det, du mangler til din fødevareproduktion og dit kontor - og vores udvalg af produkter er naturligvis af allerhøjeste kvalitet. 

Vi kan løfte opgaven som din totalleverandør af løsninger til din fødevareproduktion og dit kontor. I vores sortiment finder du løsninger til alle typer af opgaver - lige fra affaldssortering, personlige værnemidler til dine medarbejdere, rengørings- og papirløsninger, sikkerhed og emballage. Vi samarbejder med en lang række kendte brands, som alle står for kvalitet og veldokumenterede hygiejne- og sikkerhedsstandarder - og så finder du naturligvis også vores egne produkter, hvoraf mange bærer Svanemærket. 

Det skal være nemt at handle med Abena 

For os er det simpelt - det skal være nemt at handle med Abena. Derfor har vi udviklet konceptet One-Stop-Shop, der gør det nemt at købe kvalitetsstærke løsninger ét og samme sted. Det betyder, at du på dette site kan se alle vores løsninger til fødevareindustrien, så du let kan finde det, du mangler til din fødevareproduktion og dit kontor - og vores udvalg af produkter er naturligvis af allerhøjeste kvalitet. 

Vi kan løfte opgaven som din totalleverandør af løsninger til din fødevareproduktion og dit kontor. I vores sortiment finder du løsninger til alle typer af opgaver - lige fra affaldssortering, personlige værnemidler til dine medarbejdere, rengørings- og papirløsninger, sikkerhed og emballage. Vi samarbejder med en lang række kendte brands, som alle står for kvalitet og veldokumenterede hygiejne- og sikkerhedsstandarder - og så finder du naturligvis også vores egne produkter, hvoraf mange bærer Svanemærket. 

Kontakt os - vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilke produkter, der er den helt rigtige løsning for dig? 

Så kontakt os! Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe, både ift. produktoplysninger eller med vejledning og sparring til dit valg af løsninger.

Du kan også kontakte vores Kundeservice på tlf.: 74 31 19 19 eller via mail: virksomhed@abena.dk

Lars Teglgård Jørgensen
Virksomheder, Jylland/Fyn
Tlf.: 51 58 19 87
ltjo@abena.dk

Allan Holst Christensen 
Virksomheder Nordjylland
Tlf.: 51 58 16 66
alc@abena.dk

Johan Louis Zwicki
Virksomheder Sjælland
Tlf.: 60 26 98 79
jozw@abena.dk

Jesper Holst-Egede 
Forretningsudvikler
Tlf.: 51 58 04 85
jeho@abena.dk

Henrik Birk Jessen 
Virksomheder 
Sønderjylland/Fyn
Tlf.: 51 58 18 04
heje@abena.dk

keyboard_arrow_up
Loading...