Fødevareproducent
eller -leverandør

Styrk din virksomheds hygiejne og sikkerhed
- vælg et produkt, du kan stole på 

Som fødevareproducent eller -leverandør er det vigtigt at have styr på både hygiejne og sikkerhed i virksomheden. At sikre den højeste hygiejne- og sikkerhedsstandard kræver, at den rigtige arbejdsproces vælges, og at der anvendes produkter, som du og dine medarbejdere har tillid til.

Vælger du ABENA som leverandør, får du et produkt, du kan stole på – hver gang
Hos os får du får du kvalitetsstærke produkter, der opfylder alle fastlagte krav til dit fødevareproduktionsmiljø. I vores sortiment finder du alt til din fødevarevirksomhed – lige fra personlige værnemidler til affaldsløsninger, foodserviceprodukter og rengøringsartikler, -rekvisitter og maskiner.

Samarbejde sikrer dig store fordele

Med ABENA som leverandør får du en totalløsning til din fødevarevirksomhed. Vi samarbejder bl.a. med ScanPackaging inden for pakkemaskiner, og kan derfor tilbyde vores fødevarekunder en løsning, der kommer hele vejen rundt om behovet. Vi er med dig fra behovet for en maskine opstår, og hjælper med at udvælge det rette produkt. Dernæst rådgiver vi i valget af den korrekte emballage til formålet, ligesom vi også står klar, når din maskine skal serviceres.

Hvad søger du? 

Katalog: Fødevareindustri

Ønsker du at se udvalgte produkter til din fødevareindustri, kan du få en samlet oversigt i vores katalog. I kataloget finder du udvalgte produkter opdelt efter kategori. 

Download katalog

God kundeservice og sikker levering 

Jeg handler ved Abena, fordi de med kvalitetsprodukter, god kundeservice og leverancer til tiden skaber tryghed for, at vores produktion kører optimalt.

Desuden synes jeg, at deres one-stop-shop koncept fungerer rigtigt godt. Jeg skal ikke kigge andre steder efter de produkter, vi bruger i vores produktion, hvilket gør det super nemt for mig.

Brian Asmussen Callesen, Purchasing and Office assistant, BHJ 

Vil du se hele produktsortimentet?
 

Gå direkte til vores webshop

Vil du se hele produktsortimentet?
 

Gå direkte til webshop

 

Kontakt os - vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilke produkter, der er den helt rigtige løsning for dig? 

Så kontakt os! Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe, både ift. produktoplysninger eller med vejledning og sparring til dit valg af løsninger.

Du kan også kontakte vores Kundeservice på tlf.: 74 31 19 19 eller via mail: virksomhed@abena.dk

Lars Teglgård Jørgensen
Virksomheder, Jylland/Fyn
Tlf.: 51 58 19 87
ltjo@abena.dk

Allan Holst Christensen 
Virksomheder Nordjylland
Tlf.: 51 58 16 66
alc@abena.dk

Johan Louis Zwicki
Virksomheder Sjælland
Tlf.: 60 26 98 79
jozw@abena.dk

Jesper Schilling Nissen 
Grossister
Tlf.: 60 26 97 93
jesn@abena.dk

keyboard_arrow_up
Loading...