Håndhygiejne
 

Ét af Sundhedsstyrelsens råd mod smittespredning af coronavirus er at fastholde en god håndhygiejne.
Vi har samlet en række eksempler på produkter, som egner sig til vask, aftørring og pleje af dine hænder.

Håndsæbe

En smittekilde til coronavirus er blandt andet vores hænder. Derfor er det vigtigt at vaske hænder jævnligt og anvende den rette metode. Vær opmærksom på at indsæbe og skrubbe både håndflader, håndled og mellem fingrene. Se også vores to 8-trins guides til henholdsvis håndvask og desinfektion.

Vi anbefaler dig at anvende et sæbeprodukt uden farve og parfume for at skåne huden mest muligt i en tid, hvor huden udsættes for håndvask og desinfektion mange gange i løbet af en dag.


Aftørringspapir

For både at begrænse smittespredningen af coronavirus og samtidig tage hånd om dine hænder er det vigtigt, at du efter håndvask tørrer dine hænder godt. At tørre dine hænder grundigt reducerer risikoen for smittespredning, og du reducerer samtidig risikoen for, at din hud irriteres og påvirkes negativt.

Vi anbefaler dig at anvende håndklædeark til engangsbrug for at undgå smittespredning.


Hånddesinfektion

Desinficér dine hænder:
1) Før rene opgaver
2) Efter urene opgaver
3) Efter brug/skift af handsker og værnemidler.

Vi anbefaler dig at foretage hånddesinfektion, når dine hænder er synligt rene og tørre - det kan eventuelt gøres efter håndvask. Tilfør minimum 3 ml hånddesinfektionsmiddel, som fordeles og derefter gnides omkring på alle flader af begge hænder og håndled i mindst 30 sekunder. Hånddesinfektionsmidlet skal indgnides, indtil tørhed opnås. Ved synlig eller våd forurening af hænderne foretages håndvask efterfulgt af hånddesinfektion.

Se også vores illustrerede 8-trins guide til, hvordan du anvender hånddesinfektionsmiddel bedst muligt.

Hånddesinfektion
Fås i 120 ml, 600 ml og 1000 ml.

Hånddesinfektionsgel
Fås i 120 ml, 600 ml og 1000 ml.


Personlig pleje - før, under og efter arbejde

Ved hyppig kontakt med vand og sæbe kan huden på hænderne risikere at blive tør, hvilket kan resultere i gener, såsom rødme, udslæt og kløe. For at undgå irriteret hud kan det være en fordel at tilføre huden fugt løbende igennem dagen.

Vi anbefaler, at du inddeler dagens behov for tilførsel af fugt til huden i før arbejde, under arbejde og efter arbejde:

  • Beskyttelse - Før arbejde
    Før arbejdet påbegyndes, er det vigtigt, at din huds modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger styrkes. Brug derfor en creme med et højt fedtindhold, der binder og tilfører fugt og som har en barriereeffekt, der beskytter huden mod udtørring.
  • Løbende pleje - Under arbejde
    Løbende pleje er vigtig for at opretholde fugt og barrieren på huden, så den er beskyttet. Brug af handsker, kontakt med kemikalier og hyppig håndvask gør det nødvendigt at pleje huden mellem opgaver. Det er derfor vigtigt at bruge en creme, som absorberes hurtigt og tilfører huden fugt og pleje, så arbejdet straks kan genoptages. 
  • Genopbygning - Efter arbejde
    Efter arbejde bør man bruge en fed, genopbyggende creme, der heler sprækker, giver huden næring og plejer i dybden. Genopbyggende creme er velegnet både til forebyggelse og efter skaden er sket.

Under arbejde
Abena Hudplejecreme

Efter arbejde
Abena Intensive Care



Se alle varer i vores webshop eller læs mere

Gå til online.abena.dkLæs mere om Facility Management

 

keyboard_arrow_up
Loading...