Kortlægning af behov

Produkttype, størrelse, skiftefrekvens, toilettider, søvn, etc.

Kortlægning af behov

Produkttype, størrelse, skiftefrekvens, toilettider, søvn, etc.

Et inkontinensprodukt anvendes til at skabe tryghed for den, der er inkontinent. Det fanger afføring og urin som ikke kommer i toilettet. Der kan være behov for en behovskortlægning med tanke på evaluering af produktstørrelse, type (afføring, urin eller begge) og planlægning af fremtidig pleje. 

Produkter til at opfange urin og afføring kan være absorberende bind/bleer til kvinder og mænd samt uridomer til mænd. I nogle tilfælde kan der også anvendes et permanent kateter til at opfange urin og lede det ned i en pose.

Det absorberende produkt skal være så lille som muligt og så stort som nødvendigt – små produkter er nemmere at anbringe korrekt og er mere behagelige at have på. Start for eksempel med en åben ble i størrelse 5 eller 6 med en passende fikseringsbuks for at have noget at arbejde ud fra, mens behovet vurderes.

Et inkontinensprodukt anvendes til at skabe tryghed for den, der er inkontinent. Det fanger afføring og urin som ikke kommer i toilettet. Der kan være behov for en behovskortlægning med tanke på evaluering af produktstørrelse, type (afføring, urin eller begge) og planlægning af fremtidig pleje. 

Produkter til at opfange urin og afføring kan være absorberende bind/bleer til kvinder og mænd samt uridomer til mænd. I nogle tilfælde kan der også anvendes et permanent kateter til at opfange urin og lede det ned i en pose. Det absorberende produkt skal være så lille som muligt og så stort som nødvendigt – små produkter er nemmere at anbringe korrekt og er mere behagelige at have på. Start for eksempel med en åben ble i størrelse 5 eller 6 med en passende fikseringsbuks for at have noget at arbejde ud fra, mens behovet vurderes.


Download skemaer

Udredning med vandladningsproblemer

Download

Dataark ved inkontinensudredning

Download

Kortlægningsskema                                       

Download

 

Brug af kortlægningsskema    

Download

keyboard_arrow_up
Loading...