Søg uopfordret

Fandt du ikke en ledig stilling, som var noget for dig? Så modtager vi gerne din uopfordrede ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem.

Du kan registrere dine oplysninger ved at klikke på én af nedenstående fire muligheder. Når du registrerer dit CV i vores database, vil det være tilgængeligt for alle selskaber i ABENA-koncernen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Timelønnede

Udfyld ansøgningsskemaet for timelønnede, hvis du er interesseret i et job som maskinoperatør, smed, elektriker, inden for lager, produktion og lignende.

Ansøg nu

Funktionærer

Udfyld ansøgningsskemaet for funktionærer, hvis du er interesseret i et job inden for administration, økonomi, indkøb, salg og lignende.

Ansøg nu

Lærlinge/elever

Hos ABENA har vi lære-/elevpladser i både produktionen og på kontoret. Udfyld ansøgningsskemaet for lærlinge/elever via linket nedenfor.

Ansøg nu

Praktikanter

Vi modtager også gerne praktikanter både fra uddannelsessteder og Jobcenteret. Fortæl os, hvorfor vi lige skal vælge dig.

Ansøg nu

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan det er at arbejde hos ABENA.

Kontakt os på info@abena.com*

*Bemærk venligst: Vi modtager IKKE ansøgninger via denne e-mailadresse. 

Opret en jobagent

Hvis du gerne vil holde dig opdateret om nye ledige stillinger, anbefaler vi, at du opretter en jobagent. 

Opret Jobagent


Hold øje i jobfunktionen på LinkedIn, hvor vi løbende slår job op.
Du er også meget velkommen til at følge os på vores LinkedInside - ABENA Danmark.

keyboard_arrow_up
Loading...