Takeaway

 

Takeaway er i brusende fremdrift – og som en service tilbyder mange kantiner, at medarbejderne kan bringe morgenmad, frokost og aftensmad med sig videre til kontoret eller med sig hjem til familien. Vi kan levere et bredt sortiment af emballageløsninger til takeaway, og vi går højt op i, at både emballagens kvalitet og design er på sit højeste! 

Vælg ruminddelt emballage, der sikrer madens kvalitet

Når mad pakkes til takeaway, stiller det krav til, at emballagen kan holde maden frisk og lækker over et længere tidsrum. Ønsker du at pakke flere dele af din ret i samme emballage, bør du vælge en løsning, som adskiller hvert enkelt element. Vi anbefaler, at du vælger en ruminddelt emballageløsning, så du herved undgår, at madens kvalitet forringes.

I vores sortiment finder du blandt andet bakker, der med sin ruminddeling gør dem ideelle til at kunne indeholde kød og grøntsager samt mere våde elementer, såsom sauce eller dressing. Vi tilbyder også nye og innovative løsninger, hvor ruminddelingen er lavet i nyt og smart design. Vi forhandler blandt andet TowerPac-serien, hvor rum til dressing og lignende er integreret i emballagens låg. 

Plastbakker

Køb

Gourmetbakke

Køb

Plastbakke

Køb

TowerPac

Køb


Vis maden frem med løsninger i klar plast  

At lave en indbydende præsentation er vigtigt, når det gælder serveringen af mad – og det det gælder naturligvis også, når det kommer til takeaway-løsninger. En måde at sætte tænderne i vand på dine spisende ved forpakkede takeaway-løsninger er at bruge klare emballager, der gør det muligt at se maden, inden den vælges og bringes med videre.

I vores sortiment finder du mange forskellige udgaver af emballage, der enten er fremstillet i klar plast eller leveres med klare låg. Med klare emballageløsninger kan du lade madens farver træde frem og gøre det uimodståeligt at vælge netop din servering.

Octaview

Køb

Salatskåle

Køb

Bægre

Køb

Multiglas

Køb


Vælg alternative emballager

Der findes mange gode løsninger i plast, som ved korrekt kildesortering kan genanvendes. Dog kan du også vælge et produkt som bagasse. Bagasse er lavet af sukkerrør, som et er overskudsprodukt i produktionen af sukker. Bagasse er 100% biologisk nedbrydeligt og kan bruges til både kolde og varme retter.

Tip: Kombinér din takeaway i bagasse med træbestik fra vores sortiment for at fuldende dit måltid.

Takeaway-bokse

Køb

Måltidsbakker

Køb

World Art

Køb


Levér maden sikkert med kvalitetsstærke bæreposer

En del af at give en god takeaway-oplevelse er at gøre det nemt for din gæst fra start til slut. Derfor anbefaler vi, at du vælger en god løsning inden for bæreposer, som din takeaway kan fragtes i.

I vores sortiment finder du blandt andet en praktisk og stærk bærepose i papir med klodsbund og ekstra stærk hank. Posen gør det nemt at transportere maden sikkert frem til stedet, det skal spises. Posen kan efterfølgende bortskaffes med det almindelige husholdningsaffald eller bruges igen.  

 

Poser med hank

Køb

Poser uden hank

Køb

Rudeposer

Køb

Plastbæreposer

Køb


Øvrige relevante løsninger & vidensdeling

Vælg din branche for råd, vejledning & kontaktinformation

Institutioner

Børnepasning & skoler

keyboard_arrow_up
Loading...