Morgendagens inkontinenspleje

- plads til at leve det liv man ønsker

 


I ABENA tror vi på, at man altid kan forandre til det bedre, hvis man vil. Og at man altid skal gøre sig umage med at bidrage der, hvor man kan gøre en positiv forskel.

Det betyder alt for os at give den bedste livskvalitet til brugere af vores produkter. Derfor har vi i vores daglige arbejde fokus på 5 spilleregler, som tilsammen skaber platformen for livskvalitet. 


Morgendagens pleje
- dette tror vi på

Hygge er vigtig hele livet

En vigtig forudsætning for hygge er, at man kan være sig selv. Privatliv og selvbestemmelse skal prioriteres. Der skal der være så få unødigvendige forstyrrelser som muligt. 

Social kontakt er grundlaget for et godt liv

Selvtillid og lysten til at være social skal understøttes aktivt. 

Det rette produkt og kvalitet giver tryghed

Når produktet fungerer i forhold til de behov, man har, gør det en stor forskel for en selv, familien og plejepersonalet. 

Bæredygtighed skal være til at forstå

Gode tommelfingerregler gør det let at navigere og tilgodese hensynet til bæredygtighed. Produkter skal kunne anvendes med god samvittighed. 

Digitalisering er en værdifuld ekstra hjælp

I 2025 forventer vi, at 25 % af bleforbruget i plejecentre og hjemmepleje er digitalt.


Podcastserie - Morgendagens pleje

ABENA introducerer en podcastserie om morgendagens pleje. I ABENA tror vi på, at man altid kan forandre til det bedre, hvis man vil. Og at man altid skal gøre sig umage med at bidrage der, hvor man kan gøre en positiv forskel. Det betyder alt for os at give den bedste livskvalitet til brugere af vores produkter. Og vi ser det som vores vigtigste opgave via vores løsninger at sikre, at der er så meget plads som muligt til at leve det liv, man ønsker.

Afsnit 1 - Hygge

I denne del af podcastserien udforsker vi, hvad hygge er for ældre borgere. En vigtig del af livskvalitet er at hygge sig på en måde, som man selv er tilfreds med. Og derfor er hygge vigtigt hele livet. I første episode besøger vi Aktivitetscenter Kirsebærhaven, hvor vi taler med nogle af de ældre borgere om hygge. Vi er altid åbne for dialog om, hvordan du synes, plejeprodukter kan bidrage til at opretholde livskvalitet. Refleksion og udvikling er noget, vi gør i fællesskab.

Bliv endnu klogere på morgendagens pleje

Ønsker du at vide mere om morgendagens pleje? Har du spørgsmål omkring vores tilgang? Eller er du nysgerrig på, hvordan ABENA kan hjælpe dig til en god og værdig pleje? 

Udfyld vores kontaktformular - så kontakter vi dig hurtigst muligt.  

keyboard_arrow_up
Loading...