Morgendagens inkontinenspleje

- plads til at leve det liv man ønsker

 


I ABENA tror vi på, at man altid kan forandre til det bedre, hvis man vil. Og at man altid skal gøre sig umage med at bidrage der, hvor man kan gøre en positiv forskel.

Det betyder alt for os at give den bedste livskvalitet til brugere af vores produkter. Derfor har vi i vores daglige arbejde fokus på 5 spilleregler, som tilsammen skaber platformen for livskvalitet. 


Morgendagens pleje
- dette tror vi på

Hygge er vigtig hele livet

En vigtig forudsætning for hygge er, at man kan være sig selv. Privatliv og selvbestemmelse skal prioriteres. Der skal der være så få unødigvendige forstyrrelser som muligt. 

Social kontakt er grundlaget for et godt liv

Selvtillid og lysten til at være social skal understøttes aktivt. 

Det rette produkt og kvalitet giver tryghed

Når produktet fungerer i forhold til de behov, man har, gør det en stor forskel for en selv, familien og plejepersonalet. 

Bæredygtighed skal være til at forstå

Gode tommelfingerregler gør det let at navigere og tilgodese hensynet til bæredygtighed. Produkter skal kunne anvendes med god samvittighed. 

Digitalisering er en værdifuld ekstra hjælp

I 2025 forventer vi, at 25 % af bleforbruget i plejecentre og hjemmepleje er digitalt.


Podcastserie - Morgendagens pleje

ABENA introducerer en podcastserie om morgendagens pleje. I ABENA tror vi på, at man altid kan forandre til det bedre, hvis man vil. Og at man altid skal gøre sig umage med at bidrage der, hvor man kan gøre en positiv forskel. Det betyder alt for os at give den bedste livskvalitet til brugere af vores produkter. Og vi ser det som vores vigtigste opgave via vores løsninger at sikre, at der er så meget plads som muligt til at leve det liv, man ønsker.

Afsnit 1 - Hygge forbedrer livet

Social- og sundhedsassistent, Sanne Bundgaard, forklarer i samarbejde med digitech social- og sundhedsassistentelev, Susanne Have, hvordan hygge kan øge følelsen af selvbestemmelse hos beboerne. Velfærdsteknologier som intelligente bleer spiller også en rolle, fordi de giver sikkerhed og frihed til beboeren. Og det er vigtigt for at kunne hygge sig. Lyt til den her.

Udgivet: 12. april 2022

Afsnit 2 - Hygge er individuel

PhD i Antropologi, Jeppe Trolle Linnet, fortæller om grundstenene for hygge på et plejehjem. Forskellige mennesker finder hygge i forskellige ting – nøglen er viden, hjemlighed og den personlige kontakt mellem beboer og plejer. Lyt til den her

Udgivet: 12. april 2022

Afsnit 3 - Hygge er at være sig selv

En præmis for hygge er følelsen af at kunne være sig selv. Men hvordan kan man det, når kontrollen over eget liv bliver udfordret. Søskendeparret Mikael Matzen og Elke Magnusson sætter ord på det at blive gammel og holde fast i sig selv. Lyt til den her.

Udgivet: 12. april 2022

Afsnit 4 - Hygge er vigtig hele livet

Hyggen er vigtig for vores livskvalitet, ligegyldigt hvor vi står i livet. Men hvad er hygge for en størrelse, og hvordan skaber vi den? ABENA besøger Aktivitetscenter Kirsebærhaven, hvor frivillige og besøgende fortæller om hygge fra deres perspektiv, og hvad den betyder for deres hverdag. Lyt til den her

Udgivet: 11. april 2022

Bliv endnu klogere på morgendagens pleje

Ønsker du at vide mere om morgendagens pleje? Har du spørgsmål omkring vores tilgang? Eller er du nysgerrig på, hvordan ABENA kan hjælpe dig til en god og værdig pleje? 

Udfyld vores kontaktformular - så kontakter vi dig hurtigst muligt.  

keyboard_arrow_up
Loading...