Nyheder


Nyheder | 02.04.2020

ABENA knokler for at gøre en forskel – og vores medarbejdere udviser i den grad holdånd 

Situationen omkring coronavirus (COVID-19) lægger stort pres på det danske sundhedsvæsen, der har brug for altid at have en beholdning af værnemidler liggende klar til aktion. Et vigtigt værnemiddel i kampen mod corona er visirer, som er med til at reducere smittefaren for sundhedspersonalet.

I ABENA ønsker vi at gøre en forskel og hjælpe, hvor vi kan. I samarbejde med en svensk producent tager vi derfor kampen op mod det danske sundhedsvæsens akutte mangel på visirer. Sammen med vores svenske samarbejdspartner samler vi visirer - og ABENA får hjælp fra både produktionsfolk og de af vores administrative medarbejdere, som har mulighed for at give en hånd med.

 

Indslag om TVSYDs besøg i vores visirproduktion d. 2. april 2020.


Vi har siden tirsdag arbejdet på livet løs og kan allerede torsdag d. 2. april sende de første paller afsted med i alt 20.000 visirer. Samtidig satser vi på at kunne levere mere end 100.000 visirer pr. uge i de kommende uger.

Vi er stolte over at se så meget holdånd i blandt vores medarbejdere, der knokler for at kunne levere hurtigt og effektivt. Det viser, at vi sammen kan gøre en forskel, så vi alle kan bidrage til at passe på vores sundhedspersonale, der hver dag arbejder hårdt for at passe på hele samfundet.


keyboard_arrow_up
Loading...