Nyheder


Nyheder | 6.6.2017

Grønt Hotel | Dit grønne valg

Sammen når vi længst

Et Hotel er et befærdet sted med mange mennesker, daglig rengøring og stort pres på værelserne og på restaurant og køkken, der forbereder og serverer mad til mange gæster. Her er der virkelig potentiale til at gøre noget godt for miljøet. Alle kan være med til at gøre et hotel grønnere og det er her Abena gerne vil hjælpe til.

Vi har gjort det til vores speciale at hjælpe vores kunder inden for hotel og restaurationsbranchen med at opnå en stærkere grøn profil. Det gør vi med grønne alternativer til housekeeping, affaldshåndtering og restaurant.  Vi gør det samtidigt nemt for ledelsen at tænke mere miljøvenligt når der købes ind. Det grønne Abena indeks regner ikke blot ud hvor grønt du køber ind, det foreslår samtidig mere miljøvenlige alternativer hvor muligt. 

Man kan også med fordel inddrage gæsterne i hotellets grønne mind-set. Det kan man gøre med oplysning omkring hotellets miljømæssige tiltag og opfordring til at tænke mere miljørigtigt i gæsternes egen adfærd, eksempelvis med gode forslag til håndtering af affald, vandforbrug og simple påmindelser om f.eks. at slukke lyset.

Helt overordnet mener vi at godt teamwork med involvering af både ledelse, medarbejdere og gæster, er nøglen til grønnere hoteller. Det er gavnligt for alle, også for miljøet.

Vidste du at:


  • Mange af Abenas produkter er miljømærkede med bl.a. svanen, EU Blomsten og CradletoCradle.
  • Abena er eneforhandler i Danmark af T3 Natural, som er 100 % genanvendeligt. 

Lær mere om grønne hoteller på www.abena.dk/groenthotel .

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Loading...