Nyhed | 11.11.2021


ABENA promoverer bæredygtige pleje- og sundhedsløsninger som en del af statsbesøg til Tyskland

ABENA deltager som en del af virksomhedsdelegationen til Tyskland 10. – 13. november 2021, som ledsages af H.M. Dronningen og H.K.H. Kronprinsen. Målet er at styrke de tætte bånd mellem det tyske marked og ABENAs bæredygtige og innovative digitale pleje- og sundhedsløsninger.

ABENA vil deltage i besøget som en del af en større dansk virksomhedspromoveringskampagne, som vil sætte fokus på løsninger inden for grøn energi, sundhed, fødevareprodukter og bæredygtig produktion. Under besøger vil ABENAs delegation primært fokusere på at promovere innovative pleje- og sundhedsløsninger, herunder ABENA Nova with MediSens.

”Vi går op i mennesker, vores planet og i at forbedre morgendagens pleje. Vores virksomhed og produktsortiment skal følge markedstrends såvel som den digitale udvikling. Vi er glade for i denne uge at skulle til Tyskland for at fortsætte promoveringen af vores vision om bæredygtighed og livskvalitet,” fortæller CEO i ABENA, Preben Terp-Nielsen, som deltager i besøget i Tyskland.

Innovative løsninger for et mere bæredygtigt i morgen
Qua de aktuelle udfordringer, som opleves i sundhedssektoren, er det vigtigere end nogensinde før at fastholde et stærkt fokus på morgendagens essentielle behov for sundhedsydelser og løbende at udfordre måden, vi tilgår innovation i sundhedsvæsenet. Med mere end 50 års erfaring inden for sundhedssektoren har ABENA oplevet denne udvikling på første hånd.

Som et resultat af visionære tanker/sind, som har turde at gentænke fremtidens kontinenspleje, er ABENA Nova baseret på en innovativ sensorteknologi fusioneret med ABENAs viden og kvalitets-inkontinensprodukter. ABENA Nova er allerede testet og implementeret rundt omkring i verden, herunder adskillige plejehjem i hele Tyskland.

ABENA i Tyskland
ABENA har allerede tætte bånd med Tyskland og det tyske marked. Fra vores hovedkontor i Aabenraa, tæt på den tyske grænse, har der været samarbejde på tværs af grænsen i årtier. ABENAs datterselskab i Tyskland, ABENA GMBH, fejrede for nyligt deres 30 års jubilæum. Tyskland og Danmark driver i øjeblikket handel til en værdi af 329,6 milliarder danske kroner, som gør Tyskland til Danmarks største handelspartner. Omkring 14 procent af Danmarks eksport af varer går til det tyske marked, men ifølge Udenrigsministeriet i Danmark er der stadig et stor potentiale for danske løsninger omkring klima, energi, sundhed og fødevarer.
 

Læs mere om det officielle besøg i Tyskland
Udenrigsministeriet
Kongehuset

Kontakt

Ved presserelaterede forespørgsler, kontakt da venligst:
Jacob Markussen
​jama@abena.com
+45 7431 1869


Om ABENA Group
ABENA er én af de førende producenter af kvalitetsløsninger inden for inkontinens. ABENA har et løfte om at forbedre livskvaliteten af personer med inkontinens. Gruppen er repræsenteret med datterselskaber i 13 lande, som leverer mere end 30.000 forskellige produkter og opererer i mere end 80 lande rundt om i verden. ABENA er grundlagt i 1953 og er en familiejet, dansk produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa i Sønderjylland. www.abena.dk

ABENA Nova with Medisens
ABENA Nova er verdens første digitale inkontinensprodukt til hverdagsbrug. ABENA Nova er et inkontinensprodukt til engangsbrug med indbygget indbygget sensor og en lille, diskret clip, som kan fastgøres til produktet. Sensorerne registrerer, når et produkt er vådt, og via clipsen sendes en notifikation til plejepersonalets smartphones eller tablets. www.abenanova.dk

keyboard_arrow_up
Loading...