Nyheder


Nyhed | 14.08.2017

TowerPac

Få en nem, sikker og præsentabel opbevaringsløsning til din mad – uanset om maden transporteres eller står opbevaret.

Innovative plastikbeholdere

Abena Foodservice er stolt af at kunne annoncere lanceringen af fødevareemballagesystemet TowerPac. En innovativ serie af plastikbeholdere, der gør opbevaring og transport af mad let og sikker.

En sammenlåsende mekanisme mellem låg og bunde, gør det muligt at stable beholdere oven på hinanden på en sikker måde. Dette sikrer lækagefri transport og optimal beskyttelse af maden.


"TowerPacs sammenlåsende funktion gør det til et åbenlyst valg til takeawayrestauranter, der ønsker, at kunderne kommer hjem med maden i præcis samme tilstand, som da den forlod restauranten", siger Morten P. Johannsen, Global Category Manager for Abena Foodservice.

"Men TowerPac kan bruges næsten overalt, hvor mad skal opbevares eller transporteres. Anvendelsesområdet spænder fra hotelkæder og nicherestauranter til gourmetcatering og internationale flyselskaber", fortsætter han. 


Til ethvert formål

TowerPac-serien fås i en gennemsigtig version til kold mad og en mikroovnfast sort version til servering af varm mad. Du finder plastikbeholderne i flere forskellige størrelser og farver.

keyboard_arrow_up
Loading...