Because We Care

Tillid, retfærdighed & samarbejde

ABENA er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. Virksomheden er grundlagt i 1953 - og ligesom dengang er vi i dag stadig præget af en sønderjysk virksomhedskultur, hvor etik, miljø og godt købmandskab er i højsædet.


 

 

ABENA i dag

Med vores danske rødder og værdier sælges og markedsføres ABENAs produkter i dag i over 90 lande verden over. Vi er etableret med egne datterselskaber i en lang række lande og koncernen har over 2000 medarbejdere.

Læs resten af vores historie

 

+2000

ansatte

+90

lande

+38.000

produkter

3 betydningsfulde ord

Tillid, retfærdighed og samarbejde er 3 værdier, der afspejler måden, vi arbejder på.

Værdierne kommer dagligt til udtryk i den måde, vi omgås hinanden – både som kolleger, men også i forhold til kunder og leverandører. 

 


Med dig i fokus

Vi vil være med til at gøre hverdagen lettere for dig.

Med vores omfattende, vidtspændende sortiment har vi god mulighed for at sammensætte den løsning, du behøver. Hjulpet godt på vej af et højt serviceniveau, masser af fageksperter, vejledning og rådgivning.

Vi kalder det for en One-Stop-Shop-løsning.

En løsning, der skal spare dig både tid og penge.

 


Service med stort S

Når du handler med ABENA, bliver du betjent af, hvad vi betragter som, Danmarks bedste kundeserviceafdeling – og vi har stor erfaring med at imødekomme hver enkelt kundes behov, uanset hvilken branche og hvor i landet du kommer fra.

Tøv ikke med at kontakte os - 68 ansatte sidder klar til at modtage din forespørgsel i dag.

ABENAs historie

 

ABENA begyndte i 50'erne i det små som en mindre familieejet leverandørvirksomhed med et beskedent produktsortiment. I dag er koncernen en international, kundeorienteret samarbejdspartner, der udvikler, fremstiller og sælger kvalitetsprodukter inden for en lang række områder til både den private og offentlige sektor samt den private forbruger.


Mere om ABENA

 

Har du spørgsmål?

 

keyboard_arrow_up
Loading...