Because we care

Abena er en dynamisk, dansk, familieejet health care-koncern med hovedsæde i Aabenraa.

Vi er stadig ejet af familien, der i sin tid grundlagde virksomheden, og ligesom dengang er vi i dag præget af en sønderjysk virksomhedskultur, hvor etik, miljø og godt købmandskab er i højsædet. 


 

 

Abena i dag

Med vores danske rødder og værdier sælges og markedsføres Abenas produkter i dag i over 80 lande verden over. Vi er etableret med egne datterselskaber i en lang række lande.
Koncernen har ca. 1800 medarbejdere, en omsætning tæt på 4,2 mia. kr. - og vi vokser stadig.

Læs resten af vores historie

 

1800

ansatte

88

lande

+25.000

produkter

Vores værdier

Abena er en virksomhed med stærke værdier og de gennemsyrer måden vi arbejder på. Værdierne kommer dagligt til udtryk i den måde vi omgås hinanden – både som kolleger, men også i forhold til kunder og leverandører. 

 


Vi vil være din foretrukne samarbejdspartner

Det er Abenas mission, at gøre hverdagen lettere for dig gennem komplette produktløsninger, der tager hånd om konkrete udfordringer og problemstillinger. Samtidig stræber vi efter både at indfri og overgå dine forventninger – hvad angår produkter, såvel som levering og service – således at vi til enhver tid kan være din foretrukne samarbejdspartner.

 


Hos Abena ønsker vi at yde Danmarks bedste kundeservice

Når du handler med Abena, bliver du betjent af, hvad vi betragter, som Danmarks bedste kundeserviceafdeling – og vi har stor erfaring med at skræddersy vores løsninger, så de imødekommer netop dine behov.

Har du Spørgsmål?

 

keyboard_arrow_up
Loading...