Sport & Sponsorater

Hos Abena tager vi vores sociale ansvar alvorligt, og vi støtter gerne udvalgte velgørende formål, når vi har mulighed for at give en hjælpende hånd.

Hvert år afsætter vi et julegavebudget, som vi donerer til en organisation, vi mener gør et særligt stykke arbejde for børn og unge – og i 2018 går julegaven til Børns Vilkår.

Børns Vilkår arbejder for, at ingen børn eller unge i Danmark svigtes af deres nærmeste eller af samfundet. Organisationens børnesyn tager udgangspunkt i FNs Børnekonvention med fokus på børns ret til omsorg, beskyttelse, inddragelse og udvikling.

På blandt andet BørneTelefonen sidder Børns Vilkårs rådgivere klar året rundt for at give støtte og omsorg til de børn og unge, der ringer. Organisationen yder også rådgivning og støtte til forældre og fagpersoner, der arbejder med børn og unge. I 2017 havde organisationen mere end 200.000 henvendelser på BørneTelefonen.

Vi støtter velgørende formål inden for handicaporganisationer samt kultur-, sports- og foreningsarbejde, primært i Abenas lokalområde i Sønderjylland.

Som hovedregel bidrager Abena kun med produktsponsorater eller støtteannoncer.

Ønsker du at ansøge om et sponsorat fra Abena, skal du udfylde nedenstående formular.

keyboard_arrow_up
Loading...