Mere end en leverandør til plejesektoren

ABENAs mål er at være en aktiv samarbejdspartner og arbejde ud fra en helhedsbetragtning. Hvor du som kunde får den mest fordelagtige løsning over hele brugsperioden.

Vi tilbyder produktkoncepter inden for inkontinens, kompression, hudpleje, hygiejne og sygepleje. 

Totaløkonomi

Ved at indtænke totaløkonomi i forbindelse med indkøb opnås en samlet økonomisk besparelse og god kvalitet.

One-Stop-Shop 

Vores One-Stop-Shop gør det lettere at købe ind og frigiver mere tid til de vigtige plejeopgaver.

Aktiv sparringspartner

Abena er en proaktiv og engageret sparringspartner, som arbejder for at optimere jeres forbrug og hjælpe plejepersonalet.

Det gode samarbejde

Viden om hvilket produkt der er det rigtige til formålet og produktets anvendelse i praksis, er afgørende for at opnå en god totaløkonomi og brugertilfredshed i brugssituationen.

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner inden for health care, og vi samarbejder løbende med borgere og off. institutioner for at øge servicen og den fælles forståelse.

Se vores kundecases her

Helhed


En helhedsorienteret løsningstilgang sikrer at produkterne er den rigtige kvalitet i forhold til behovet og skaber synergi i brugssituationen.

 

Miljømærkning


Fokus på miljømærkning og optimering af produktions- og logistikprocesser sikrer, at hverken miljø eller mennesker bliver udsat for unødvendige stoffer og belastninger.

Optimering


Forbrugsopfølgning og optimering er baseret på faglige vurderinger. Viden følger produktet og sikrer, at det anvendes korrekt og i den rigtige mængde.


Vi har samlet det hele på ét sted, så det bliver nemt for dig.

 

  • Stort udvalg af kvalitetsprodukter.
  • Mulighed for online eller telefonisk bestilling.
  • Dag til dag levering.

Gå til webshop

Innovation

Vi udvikler innovative løsninger, som bidrager til gode arbejdsprocesser og styrker plejekvaliteten.  Udviklingen foregår i tæt samarbejde med vores kunder, så vi sikrer, at den viden der ligger hos sundhedssektorens praktikere, inddrages aktivt.

Innovative produkter

Vi sikrer løbende opfølgning og optimering

Hvis du handler hos ABENA, får du et produkt, der funktions- og kvalitetsmæssigt, passer præcist til dit behov samt vejledning i, hvordan du anvender det korrekt med i købet.

Vores dedikerede sygeplejesker besøger landets institutioner for at informere, uddanne og formidle den seneste viden inden for plejesektoren. 

 

Kontakt os

 

For samarbejdspartnere tilbyder ABENA adgang til vores e-learning og videndelingscenter.

Log ind

Ansvarlighed

 Vi nøjes ikke med at tale om miljø- og klimaudfordringer. Vi bestræber os på at gøre en aktiv indsats, og vi tror på fuld gennemsigtighed, så vi kan stå på mål for omfanget og effekten af vores tiltag.

Hos Abena underlægger vi os streng kontrol af vores arbejde for at beskytte miljøet. Både i forhold til måden hvorpå produkterne fremstilles og i forhold til de råvarer, de fremstilles af.

Kontakt os


keyboard_arrow_up
Loading...